2777
2789
عنوان

نمیدونم بگم یا نه

311 بازدید | 16 پست

حس میکنم پدرشوهرم آلزایمر گرفته 

چند روزه پیش ماست زیر نظرش گرفتم خیلی فراموش کاره و بعضی کار هارو تکرار میکنه 

اما نمیدونم چرا نمیتونم بگم 

البته بین صحبت یه بار به همسرم گفتم چرا بابا فراموش میکنه همه چیزو ..ناراحت شد ، گفت خب بخاطر سنشه 

..طبیعیه .من از اون بدترم ..

به نظر شما هم طبیعیه؟؟ کسی که نزدیک ۷۰ سالشه...

گفتم به خودش بگم 

ولی روم نمیشه

به پدر شوهرت نگو اصلا

معلومه نمیپذیره

به همسرت گفتی کافیه

شما از روی دلسوزی میگی

ولی خدایی نکرده تصور دیگه ای میشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلزایمر اکثرا ارثی هست توی خانواده سابقه دارن؟؟؟؟ 

سعی کن به شوهرت بفهمونی از روی عشق این حرف رو میزنی و دکتر برید تا حداقل داروی پیشگیری بخوره 

آلزایمر وحشتناکه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
آلزایمر اکثرا ارثی هست توی خانواده سابقه دارن؟؟؟؟  سعی کن به شوهرت بفهمونی از روی عشق این حرف ...

نه فكر نكنم كسي رو داشته باشن آلزايمر داشته باشه 

گفتنش سخته ☹️☹️☹️

اخه توجهی نکرد  اگه بدتر بشه عذاب وجدان میگیرم

ببین خاله ی منم یه داستان رو هزار بار تکرار میکنه

از ۷۰ سالگی همین بود

الانم ۹۰ سالشه

ولی آلزایمر خفیف داره

خیلی خیلی خفیف

خاله ی منم از جوانی عادت به تکرار داستان هاش داشت

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
نه فكر نكنم كسي رو داشته باشن آلزايمر داشته باشه  گفتنش سخته ☹️☹️☹️

یه فیلمی هست در مورد آلزایمر اگه اشتباه نکنم من هنوز آلیس  هستم یا فیلم های دیگه بهش نشون دانلود کن و ببین تا غیر مستقیم متوجه بشه 

احتمالا آزمایشی باشه که بدونه ارثی هست یا نه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ببین خاله ی منم یه داستان رو هزار بار تکرار میکنه از ۷۰ سالگی همین بود الانم ۹۰ سالشه ولی آلزایمر ...

نه ايشون توي كارهاش تكرار ميكنه 

مثلا قرصاشو ديشب دو بار خورده چون فكر ميكرد اصلا نخورده 

چند تا حركت اينجوري ازش ديدم