2777
2789

اقا زن عمو من همه چیزو نشسته میداد بچش بخوره

مثلا میوه یا پستونکش میوفتاد زمین همون جور میزاشت دهنش میگفت اینجوری دیگه بزرگ که شد مریض نمیشه🫤

البته این حرف برای۱۵سال قبله😅

شماهم تعریف کنید بخندیم کمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی من بچشو تازه از مای بیبی باز کرده بود میبرد دسشویی پی پیشو میدید میترسید

ابجی منم واسه اینکه نترسه با پی پی حرف میزد میگف دخترم با پی پی بای بای کن بره پیش مامانش اون پایین منتظره نگرانه

یعنی تف تو این تربیت😂

خواهرشوهرم بچش همه رو به اسم صدا میزد می‌گفت نباید بهش یاد بدی الآنم که هفت سالشه به اسم میگه

مثلا مامان بزرگ بابا بزرگشو به اسم کوچیک صدا میزنه؟

مثلا اکبر بیا؟اعظم غذات چرا شوره!

تربیت بچه که نه

ولی اینکه بعضی مادرها اصلا هیچ توقعی از دختر بزرگشون ندارن که تو کارهای خونه کمک بکنه برام خیلی عجیبه

و دختر مثلا 16 یا 17 ساله و یا حتی 20 ساله رو هنوز بچه میدونن و متاسفانه به ضرر خودش هست

چون هیچ کاری بلد نیس

گاهی دلسوزی بیجا به ضرر بچه هاس

ابجی من بچشو تازه از مای بیبی باز کرده بود میبرد دسشویی پی پیشو میدید میترسید ابجی منم واسه اینکه ن ...

🤣🤣🤣

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه بودیم معلممون به دختر خودش که همکلاسیمون بود فحش پدر میداد میگفت می‌خوام یاد بگیره که من بین بچه خودم و بقیه دانش آموزا فرقی نمیذارم اونم اذیت کنه مشق ننویسه تنبیه میشه    

اینکه تو خونه خودشون یه لیوان آب دست بچه میدن مراقبن نریزه زمین، ولی وقتی میرن مهمونی بچه از لیوان چای تا خورش رو بریزه رو فرش انگار نه انگار 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره