2777
2789

فردا برای پسرم که کلاس اولی هست برای کل کلاس پفیلا درست کردم حالا چیکارکنم تا صیح نم نکشه وترد بمونه درقابلنه رو بزارم یا نزارم یا سلفون بکشم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار روی شوفاژ یا بخاری که دماش کمه

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
اره کاش عجله نمیکردم 

بریز پلاستیک حتی یخچال یاکناربخاری هم نزار فقط یه گره محکم بزن به درش پلاستیک هم سوراخ نباشه که هوابکشه هزاربار انجام دادم اخ هم نگفته حتی یک هفته هم بمونه چیزی نمیشه🤷🏻‍♀️

خدایاخودت هوامون وداشته باش