2777
2789
عنوان

استدلال رئیس بانک...این شد دلیل؟؟؟؟

254 بازدید | 33 پست

امروز رفتم بانک اس ام اس بانک شوهرمو فعال کنم گفت نمیشه که نمیشه باید فرم پر کنه حتما باید خودش باشه گفتم من همسرش هستم سرکاره و مرخصی نمیدن هم کارت ملی خودمو آوردم هم خودش، امضا و اثرانگشت میدم ...رفتم پیش رئیس بانک گفت:دادگاه پر از زن و شوهرهایی هس که با هم اختلاف دارن!!!!!!!!چه ربطی داشت بنظرتون این شد دلیل؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل از لحاظ قانونی چنین چیزی امکان نداره و همیشه باید خود شخص حضور داشته باشه...ولی اینکه رییس بانک چرا اینو گفته نمی‌دونم🙄شاید منظورش این باشه که مثلا زن و شوهر بودن دلیل بر این نیست شما بتونید به جای همسرتون کاری رو انجام بدید چون شاید اختلاف داشته باشید و راضی نباشه 🥴

بله دیگه 

من تازه وکالت هم دادم شوهزم قبول نمیکردن!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب منظورش رو نفهمیدی یعنی اینکه از کجا معلوم راست میگی شاید با شوهرت مشکل داری میخای از حسابهاش سر د ...

چرا عزیزم فهمیدم خوبم فهمیدم همونجا زنگ زدم شوهرم باهاش صحبت کرد بازم قبول نکرد تازه یه مثال دیگه هم زد :که اگه بچه ات مدرسه بره مادربزرگش بره دنبالش بهش میدن یا نه؟؟گفتم معلومه که بچه عقل داره ازش میپرسن اگه بود میدن 

نشد دلیل😁😁😁 ولی جدا از شوخی اینا تازه یادشون افتاده اینکارو بکنن سفت وسخت بگیرن. بعد از اینک یه ع ...

نه نشد  اگه همه جا انقد زرنگ باشن و ریز بین این همه ا خ ت ل ا س پس از کجای؟؟به مردم عادی که میرسن زرنگ میشن

عجب کارایی کردی! خب از کجا معلوم اونی که پشت خطه کیه؟؟ 

آره خب راه دور با بچه کوچیک رفتم اونم چون یک ماه پیش خودم اس ام اس بانک مادرمو رفتم فعال کردن ،هیچ فرمی هم نخواستن پر کنم، گیرم پشت خطی دروغ باشه کارت ملی خودم و دست خط و اثر انگشتمم دروغه...گیرم زبونم لال کارمون به دادگاه بکشه از بانک شکایت بشه آیا اینا مدرک نمیشه 

بله دلیل منطقی

کمتر از یکماه پیش خودم اس ام اس بانک مادرمو فعال کردم این منطق چرا اونجا نبود پس؟؟بهشم گفتم گفت اون بانک تخلف کرده!!!!!!!!!