2777
2789

یک توصیه : صحبت از خمیازه شد به یاد یک روش فوق العاده موثر جهت جلوگیری از خستگی در هنگام تدریس معلمتان و افزایش قابل ملاحظه راندمان ساعات کلاس ها افتادم :

هر فصلی از کتاب را که قرار است در جلسه بعدی کلاس، تدریس شود، از قبل مطالعه کنید. اگر از دروس تخصصی تان باشد، احتمال آنکه احساس کنید چیز زیادی متوجه نشدید، بسیار زیاد است. اما 

صبر کنید زمان تدریس معلم یا استاد، به شما اثبات شود که چقدر درس را بهتر متوجه می‌شوید. اگر قبلا در هنگام تدریس این درس، مرتب خمیازه میکشدید، دیگر حوصله تان کمتر سر می‌رود. 

توجه تان به درس هم واقعا افزایش می‌یابد. شاید به این علت باشد که در هنگام تدریس، مغز پرسش گر و کنجکاو انسان، با نزدیک شدن به مطالبی که شب گذشته از عهده آنها برنیامده بوده یا پرسش هایی که برایش به وجود آمده، تمرکز حواسش به درس بیشتر متمایل می‌شود و رغبت پیدا می‌کند. 

♦️ به هر حال طبیعی است که وقتی مغزتان را با آمادگی متفاوتی به پای درس استاد ببرید، عملکرد مغز نیز متفاوت خواهد بود. 

معمولا معلم ها و اساتید نیز متوجه چنین شاگردانی می‌شوند و اعتبارتان نزد ایشان بیشتر خواهد شد امتحانش کنید 

کتاب چگونه با معدل 10/5 در کنکور سراسری قبول شدم 

این کتاب تو کتابراه رایگانه 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
من خیلی خمیازه میکشم با اینکه دیر نمی خوابم دلیلش چیه؟

حقیقتا نمیدونم 😂

خودم دوران مدرسه این طور بودم مخصوصا فصل بهار 

یه وقتایی حوصله نداشتم  یا کلا اون درس برام مهم نبود 

اینم دیدم راه حل خوبیه گفتم بگم بچه ها استفاده کنن به من کسی نبود که بگه😐

همین راه حل اگه دوست داری انجام بده

شاید ناامیدی انگیزه نداری یا به اون درس علاقه نداری هدف نداری شاید فقر آهن داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا نمیدونم 😂 خودم دوران مدرسه این طور بودم مخصوصا فصل بهار  یه وقتایی حوصله نداشتم   ...

نه باع کلا انقدر خمیازه میکشم از چشام اشک میاد😂

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نه باع کلا انقدر خمیازه میکشم از چشام اشک میاد😂

آره منم این شکلی بودم 😂😂

البته تنبل هم بودم وقتی معلم یه چیزی میگف همه بچه ها سریع مینوشتن من فقط نگاه میکردم معلم هم با تعجب به من نگاه می‌کرد 😐؟! 

میتونی ورزش کنی یا با آب سرد بزنی صورتت؟ 

آره منم این شکلی بودم 😂😂 البته تنبل هم بودم وقتی معلم یه چیزی میگف همه بچه ها سریع مینوشتن من فقط ...

فقط تایم ۸ تا ۹ صبح اینجوریم مابقیش حواسم هست

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."