2777
2789

زهرمار دادن😂😂🥴🥴🥴🥴

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز  خوبی ؟ چکارا میکنی با بینی جدیدت 😄یادت میاد منو ؟ باهم عمل کردیم پیش دکتر قاسمزاده

سلام عزیزم شکر شما خوبی؟ ببخشید من مدتی نبودم اصلا، بینیم خوبه فعلا با ورم یه طرفه سر و کله میزنم سمت راست بینیم ورم داره شما چطوری؟ بینی چطوره 😄

سلام عزیزم شکر شما خوبی؟ ببخشید من مدتی نبودم اصلا، بینیم خوبه فعلا با ورم یه طرفه سر و کله میزنم سم ...

ممنونم منم خوبم.اره دقیقا منم ورمش ی طرف بیشتره😄 الان تو هم تو مرحله شب چسب زدنی؟  نه خواهش میکنم عزیزم ...من در کل راضیم ولی فعلا سوراخا قرینه نیس دیگه نمیدونم از ورمه یا نه.تو ازین نظر اوکیه؟

سلام عزیزم شکر شما خوبی؟ ببخشید من مدتی نبودم اصلا، بینیم خوبه فعلا با ورم یه طرفه سر و کله میزنم سم ...

دیگه از بعد دراوردن گچ و بخیه نرفتی مطب؟ من یبار زنگ زدم ک نوبت بگیرم برم ی چک بکنه .منشی گفت فعلا خیلی زوده برا چکاب واسه مرداد ماه بهم نوبت داده

دیگه از بعد دراوردن گچ و بخیه نرفتی مطب؟ من یبار زنگ زدم ک نوبت بگیرم برم ی چک بکنه .منشی گفت فعلا خ ...

اره منم فقط شبا چسب میزنم ولی دقیقا سر سه ماه چسب رو برمیدارم دیگه خیلی خسته کننده اس و یه چیزی که متوجه شدم اینه که از یه جایی به بعد انگار چسب بزنی بیشتر ورم میکنه بعد گوگل کردم دیدم مردم هم همینو تجربه کردن ، تایمی که پریودم یا نزدیک تاریخشم بیشتر ورم میکنه و به واسطه همین سوراخا یکم غیر قرینه میشن، منم در کل راضیم با اینکه بینیم رو خیلی نکشیده بالا خیلی طبیعیه و قوسشم فانتزی و این حرفا نیست اما به صورتم میاد، جای بخیه ها رو هم پماد میزدم الان اصلا دیگه پیدا نیست ، بعد از ۶ ماه نوبت میده تا اون موقع خیلی از نگرانیا ما هم رفع شده ، من دوستم پارسال عمل کرد پیش دکتر تا ۸ ماه ورم یه طرفه رو داشت اما هی کمتر میشد . نگران نباش ادم پر تجربه ایه

اره منم فقط شبا چسب میزنم ولی دقیقا سر سه ماه چسب رو برمیدارم دیگه خیلی خسته کننده اس و یه چیزی ...

اره بابا چسب زیادی خوب نیست من پوست بینیم بشدت چرب شده ...دیگه باید صبور باشیم ولی من در کل راضیم از مدلش کاملا ب صورتم میاد 

اره بابا چسب زیادی خوب نیست من پوست بینیم بشدت چرب شده ...دیگه باید صبور باشیم ولی من در کل راضیم از ...

سلام عزیزم چطوری؟ ورم یه طرفه ات بهتر شده؟ همون سمتیه که انحراف داشتی؟