2777
2789

ناراحت ترینم بهش گفتم رژیم غذای هم داره گفت ن ربطی نداره چیکار کنم ۲۰ سالمه آخه سنی ندارم این تبلیغات از کجا پیدا شد همش میخوام گریه کنم  هس بدی دارم آخه چرا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای عزیز جان این تنبلی تخمدان ک چیزی نیس با دارو دوا خوب میشی.خداتوشکرکن ک مشکل بزرگ ترو سخت تری ندار ...

با چه دارو دوایی کدوم دارو خودت مگه خوب شدی یه درد بی دزمونه که دوا نداره 

الان خیلیا اینجورین ناراحتی نداره که ، منم مثل شما وقتی فهمیدم انقد ناراحت بودم انگار غم دنیا ریخته بود تو دلم حس میکردم دیگه بچه دار نمیشم هیچوقت اما سه ماه بعدش باردار شدم کاملا غیرقابل انتطارم 

نگران نباش بابا منم دارم تازه تو ۱۷ سالگی تشخیص دادنم. با دارو بیماریت کنترل میشه اصلا نگران نباش. ورزش و وزن کم کردن همینطور حذف شیرینی جات بهت خیلی کمک میکنه. اصلاح سبک کنی بیماریت کنترل میشه خوشگله

نگران نباش بابا منم دارم تازه تو ۱۷ سالگی تشخیص دادنم. با دارو بیماریت کنترل میشه اصلا نگران نباش. و ...

مرسی خواهری . انشالاه که درست بشه وزنمم ۵۰.نهایت ۶۰ کیلوم اضافه وزن ندارم

الان خیلیا اینجورین ناراحتی نداره که ، منم مثل شما وقتی فهمیدم انقد ناراحت بودم انگار غم دنیا ریخته ...

منم خیلی ناراحتم حس میکنم شوهرم هیچ مشکلی نداره و من تنبلی تخمدان دارم حس بدی دارم کاش خوب شم من اکثر همش خستم میخوام بخوام دلیلش برا تنبلی تخمدان فک کنم

ای عزیز جان این تنبلی تخمدان ک چیزی نیس با دارو دوا خوب میشی.خداتوشکرکن ک مشکل بزرگ ترو سخت تری ندار ...

مرسی خواهر آلان غم دنیا تو دلمه میخوام گریه کنم دعا کنید برام اگه حامله شدم سالم باشه☹☹