2777
2789

تبلیغ کردیم که به یک کافه دار بالای ۳۰سال نیاز داریم که کافه شرکت رو بگردونه،اتاق کودک با پرستار داره شرکت تازه وام ازدواج و مسکن و ماشین هم میده حقوق هم بد نبود ۱۰تومن در ماه ابنکه فقط بیاد در حد نیاز شرکت تو کافه باشه ...حرف زدیم با وقتی بحث درباره ی حقوق شد گفتم سرویس و اینا داریم با ۱۰تومن در ماه یهو گفت ۱۰تومن پول ارایشمم نمیشه

من🤥

شریک همسرم😮

بعد هیچی دیگه نیومد

ینی انقدر شغل های دیگه بهترن؟

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

مرخصی قبل زایمان و بعد زایمان با حقوق هم داریم

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا سراغ آدمش برید.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

عجب اسکولی بوده😐😐😐😐😐 پسر عموی بیچاره ی مم لیسانس مهندسی کامپیوتر از دانشگاه شریف رو داره سال ۹۳ رتبه ی ۸۸ کنکور ریاضی بوده الان توی یه شرکت خصوصی با ماهی پنج تومن داره کار میکنه

کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭
والا من بودم با کله قبول میکردم😂

بابا ۴تا قهوه درست کنی ۱۰تومن بگیری خیلی زور میخواد قبول نکردن.۱۰تومن تو ماه پول ارایش میده انگار مانکنه

شما حتما دنبال کافه دار  پلنگین ....

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .