2777
2789
با کامپیوتر کار می کنم روی گونه هام پر از لکه برا همین روشن کننده پوست استفاده می کردم فک کنم به خاطر اونه زیر چشمام چروک شده. می شه بگید چیکا کنم چه ماسکی استفاده کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زهرا جان اول اینکه کامپوتر برای پوست ضرر داره نورش
باید ضد افتاب بزنی وقتی جلوی کامپیوتر هستی،هر دو ساعت هم تمدید کنی
و اگه روشن کننده می زدی ١٠٠٪‏ باید ضد افتاب همراهش بزنی
برای زیر چشمات کرم دور چشم بگیر
من خودم از ماسک خیلر راضی بودم
خیار رو رنده کن بزار رو کل صورتت برای لک هات هم خوبه برای چروک هم عالیه مخصوصا اگه از کم ابی باشه
برای روشن شدن لک ها نمی دونم راستش ماسک خاصی بلد نیستم
اوین جون من صورتم خال ریز قهوه ای و مشکلی داشتم از قبل. ولی روی گونه هام تو این چن سالی که دارم میام سرکار لک به وجود اومده حالا از اشعه کامپیوتره و یا استرس نمی دونم....
اون حلقه ی دور چشم رو به جز کرمهایی که روش قید شده که برای دور چشم اوکی هستن به هیچ وجه چیزی نزن.ضد آفتاب بیودرما اسپات اگه بتونی پیدا کنی کاملا مناسب نیازت هست.هم ضدآفتابه که برای شما که با کامپیوتر کار میکنی حیاتیه، هم خودش ضدلک هست و اینکه برخلاف بقیه ی ضدآفتابها، میتونی دورچشمتم بزنی.در ضمن یکی از مهمترین دلایل چروک شدن پوست اشعه ماوراء بنفش هست.کلاژن سازی پوست رو مختل میکنه.پس اگر هم این کرم که گفتم رو پیدا نکردی یه کرم دور چشم بگیر که فاکتور ضدآفتاب حتما داشته باشه.
صبر همدم خرد است.
منم واقعا سه ساله درگیر لکم . انواع ضد لک رو امتحان کردم از همه بهترش b&v بوده که سخت گیرمیاد قبلا یه تاپیک زده بودم راجع به همین کرم هر چی تو اون تاپیک زدم اینجا میارم . به نظرم اونو بخر و طبق دستورش استفاده کن . ضد لک شبش خوبه . من روزشم داشتم به نظرم اثر نداشت زیاد
بچه ها صورتم لک داره خیلی ناراحتم . سه ساله دارم درمان می کنم نرفته هنوز ولی خیلی کم شده ها ..... انواع کرمی که استفاده کردم اثر کمی داشته فقط کرم روشن کننده شب b&v ideal whitening که اوایل امسال استفاده کردم راضی بودم می خواستم دوباره ازش بخرم از صبحه دارم تلاش می کنم از سایتش ( پنبه ریز ) بخرم اعصابم خورد شد سرم درد گرفته ...... می ری تو سایتش می خوای ثبت نام کنی که بخری نمی زاره ثبت نام شی می گه کد ملی معرف بده پشتیبانی آنلاینش تماس گرفتم اینقدر طولش داد از خیرش گذشتم بهشون تلفن زدم تلفنش گفت دو نفر جلوتون 13 دقیقه طول می کشه اقا 25 دقیقه تمام پشت خط مردم از انتظار بعدشم صدای اهنگ و کلامش رو مخم بود اصلا یه موزیک می زاره به ده ثانیه نرسیده خانومه اعلام می کنه صبر کن یه نفر جلوته!!!! اینقدر خسته شدم الان تمام بدنم کوبیده اس آخرش از خیر تلفن گذشتم قطع کردم که دیدم جواب پشتیبانی آنلاینش اومد و گفت ما نمی تونیم برات کاری کنیم باید برای خودت معرف پیدا کنی !! گشتم تو اینترنت با این سرعت کم چند تا کد ملی معرف پیدا کردم زدم می گه این کاربرا رو بلوکه !! کردیم خلاصه بعد از کلی زحمت کد ملی معرف پیدا کردم رفتم برای خرید . حالا ادامه ماجرا جالبه گفته قیمت کرمش 52 تومنه اگر از خوده سایت بخری 10 درصد تخفیف داره اومدم مراحل خرید طی کنم قدم به قدم به بهانه های مختلف انبار داری و مالیات و پست و ............ از قیمت 48 تومن ( با حساب ده در صد تخفیفشون ) رسیده به 63000 تومن ! قبلا این کرمو بهم هدیه داده بودن