2777
2789

سلام خانما ..دختزم۱۶ ماهشه مستقل راه نمیره ..از مبل میگیره راه میره دستشو هم میگیرم باهام راه میاد اما خودش تنها ته ...دکتر هم بردم چکاپ دادم گفت همه چیزش اوکی 

امل من دارم داغون میشم😢😢بابا.برف.هاپو.داداش.اب.هم میگه...میگم چشمک بزن میزنه.میگم.بوسم کن میکنه یا بوس میفرسته ناز میکنه و...‌... خیلی کارا میکنه پس چرا راه نمیره😢😢

اگه تجربه دارید بیاید 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

نگران نباش وقتی کمکی راه میره پس خدارا شکر مشکل حرکتی نداره

امکان داره ترس از این داره که بدون کمکی راه بره

نگران اصلا نباش

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر میشه ولی دروغ نمیشه 

وایسا ببین چه راهی بره وقتی از مبل میگیره و پا میشه اصلا نگران نباش

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
نگران نباش وقتی کمکی راه میره پس خدارا شکر مشکل حرکتی نداره امکان داره ترس از این داره که بدون کمکی ...

دعا کن راه بره 

به خدا روانی شدم😢

نگران نباش حرف زدن رو زود شروع کرده من پسرم شونزده ماهشه ولی زیاد حرف نمیزنه هر بچه یه طوریه نگران ن ...

چند روز پیش چند بار بدون کمک خودش پاشد وایساد 

خدا کنه یهو پاشه راه بره😢

ببین یکی بخاطر ضعیف بودن زود راه نمیره مثل دختره من که 17 ماهگی بزووووووور بلند میشد راه میرفت. طوری که میگفتم الان پاهاش میشکنه. خیلی ضریف و لاغر بود

البته الان 6 سالشه همه جا می دوه و راه میذه اصلا نگران نباش

یکیشم بخاطر تپلی بودنه مثل پسرم که الان 14 ماهشه قشنگ از مبل میگیره راه میره ولی خودش راه نمیره

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹