2777
2789
عنوان

امروز گوشواره طلا پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 21158 بازدید | 451 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال پیش بابام پیداش کرده

گفتی امروز ک، توی عنوان تاپیک 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مگه واسه فروش طلافاکتورنمیخوان ؟ 

میزنن تو سر قیمتش ی خورده میخرن

اینجا ایرانه ها😂

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
پیدا کردن طلا حکم خودش داره  کارت درست نبوده درجا فروختی  و حلالت نیست الان  باید ...

حداقل یه سال بگرده یا آگهی کنه اگه پیدا نکرد صاحبشو ببره بده مسجدی جایی😐.ادم دست نزنه خیلی بهترع

مگه واسه فروش طلافاکتورنمیخوان ؟ 

میخان 

اگرم فاکتور ندی شماره تلفن ادرس خونه نمیدونم خیلی دنگ و فنگ داره 

من یه انگشتر فروختم فاکتورش گم شده بود سخت فروخته شد 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼