2777
2789
عنوان

حاضرین با کسی ازدواج کنین که؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 🤣🤣 اخه خیلی میگن که ما عروسمونو اصلا اذیت نمی کنیم عیر دخترمون هر چی بگه نظرش تو همه چی محت ...

همه اینو میگن چقدر ساده ای

من خودم نمیتونم چون همه تو فامیلمون مدرکشون خیلی بالاست اعصابم خورد میشه 

با پسره حرف زدی؟

دقیقا 🤣🤣 اخه خیلی میگن که ما عروسمونو اصلا اذیت نمی کنیم عیر دخترمون هر چی بگه نظرش تو همه چی محت ...

اینا همه حرفه عشقم باید تو رفتار ثابت کنن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بستگی به علاقه و اخلاق داره 

جدا از اسی      واقعا چرا تو همه تاپیکای خاستگاری میاین میگین پسری که پول داشته باشه پسری که شغلش فلان باشه پسرا بانک نیستن که

من نمیگم طرف گداعم باشه اوکیه اما پول همه چیز نیست من ترجیح میدم خودم کار کنم تا بخوام بخاطر پول یه ادمو انتخاب کنم

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

واقعیت بچه ها من اصلا امسال هر خواستگاری حتی باب میلمم باشه بیاد ازدواج نمیکنم ولی واقعا الان حتی از اومدنشونم غصم گرفته 

دلم پره انگار 

اصلا نمیدونم چرا فکرم درگیره

اگه شغلش واست مهمه که چی باشه که ردش کن ولی اگه کنار میای باهاش قبول کن چون به این فک نکن که شغلش و عوض کنه و اینا من شغل همسرم خیلی مهم بود برای سرهمین خیلی از خواستگارامو رد کردم تا به شغل مد نظرم رسیدم 

🚫خانما توجه🚫

در هر جا و شرایطی که بودید 

اگه این جمله رو شنیدید با سرعت بدوین و محل مورد نظر رو ترک کنید 

این جمله ها همیشه داستان داره 

کمیته_امداد_جوانان#  

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

خیلی ها میگن همین که نونش حلال باشه کافیه اما من فکر می کنم خیلی به روحیات آدم ها بستگی داره. من خودم گیاهخوارم و هرگز نمی تونم با آدمی که شغلش مرتبط با گوشت هست زندگی کنم 😄 میخوام بگم ببین چقدر با ارزش های زندگی‌ات همسو یا غیرهمسو هست، اون وقت راحت تر تصمیم می گیری 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
🚫خانما توجه🚫 در هر جا و شرایطی که بودید  اگه این جمله رو شنیدید با سرعت بدوین و محل مورد نظ ...

🤣

عزیزم دلت پره ها 

ولی اخه اینا اصلا زیاد گیر نمیدادن

اصلا زیاد نمیپرسیدن 

فک کنم باید خیلی خیلی بترسم من با این حساب🤣🤣