2777
2789
عنوان

نامزدم رفته

345 بازدید | 29 پست

دوسال باهاش دوست بودم ۷ ماهم هست که عقدیم اون بهم گفته دیگه دوست ندارم میگه باتونمیتونم زندگی کنم میگه رفتارایه تورومخمه همش ازم عیب وایراد میگیره ومیگفت من برم کارکنم برایه کی برازنی که دوستش ندارم کارکنم خیلی دلم شکسته ازرفتاراش توچشمام نگاه میکردومیگفت من دوست ندارم بفهم خیلی هم دهن بینه هرچی میشه به مادرش میگه وخیلی به حرف مادرشه بنظرشما برمیگرده به من یا الان عصبانیه گفته طلاق نظرش عوض میشه بعدا بنظرشما من خیلی دوستش دارم😔😔 یادمه روزاخرگفت که دیگه میرم پشت سرم هم نگاه نمیکنم اخه مال یه شهردیگست بعدم گفت سیمکارتامومیشکنم شمارموعوض میکنم پس چرا هنوزشمارشو عوض نکرده؟ یعنی تصمیمش جدی نیست برا طلاق اخه به من گفت که اگه نیای توافقی جداشیم من میرم خودموگم وگورمیکنم توهم باید دوسال توراه دادگاه بدویی اخرم غیابی طلاق بگیری پس اگه اینطوره میخواست خودشو گم وگورکنه چراشمارشوعوض نکرده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اول برو مهریه ات بزار اجرا.  پیداش میشه خود ب خود

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
چه رفتارهایی مثلا رو مخه؟ مهریه چقدره؟ باکره هستی یا نه؟

مثلا میگه چرا اروم غذا میخوری چرا اروم راه میری چرا با نازعشوه حرف میزنی من دوست دارم ساده حرف بزنی چرا دیرازحمام درمیای مهریم۲۰۰تا سکه اره باکره ام

دلش نمیخواد سیم کارتشو عوض کنه حالل اون یه حرفی زده شاید منتظر تو زنگ بزنی بهش التماس کنی 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

تنهایی درد جداییو بکشن بمیر از گریه و زاری ولی باهاش نباش از حالا منت کار کردنشو برات میزاره 

اره بخدا روز اول که امده بود خواستگاری میگفت که براش هرکاری میکنم سرهرکاری میرم اما الان بهم میگه چرا توسرکارنمیری چرا همه بار زندگی باید رو دوش من باشه میگه تو تنبلی فقط بلدی بخوری وبخووابی

مثلا میگه چرا اروم غذا میخوری چرا اروم راه میری چرا با نازعشوه حرف میزنی من دوست دارم ساده حرف بزنی ...

مهریه رو میتونی نصفش رو بگیری.

بعد رفتن به معاینه پزشکی قانونی میتونی اسمش رو از شناسنامه ت پاک کنی و شناسنامه جدید بگیری.

اره بخدا روز اول که امده بود خواستگاری میگفت که براش هرکاری میکنم سرهرکاری میرم اما الان بهم میگه چر ...

وای عزیزم‌همسرت مشکل داره قبل اینکه بری زیریه سقف وبچه دارشیددرستش کن اگه نه بنظرم جداشومشکل داره پیرت میکنه

دل مرنجان که زهردل به خداراهی است❤
دلش نمیخواد سیم کارتشو عوض کنه حالل اون یه حرفی زده شاید منتظر تو زنگ بزنی بهش التماس کنی 

اخه دیروز زنگ زدم بهش جواب نداد بعدشم قبلا هربار که قهر میکردیم شمارمو میزاشت تو بلک لیست پس چرا الان نزاشته؟ بعد روز اخر مادرش بهم زنگ زد بهم حرف گفت وباهم بحثمون شد نامزدم هم دید منو مادرش بحث میکنیم