2777
2789
عنوان

به نظرتون قطع رابطم با خانواده شوهر درست هست یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 26 پست
عزیزم منم قطع ارتباط کردم البته به پیشنهاد روان شناسم چون برام مثل سم بود اون خانم همسرم با بچه ام م ...

منم وقتی میبینمش عصبی میشم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اهمیت نده پشت سرت چی میگه،بی تفاوتی بهتراز هزارتا جواب دادنه

بی احترامی نکن اصلا که همیشه مادرشوهرت مقصر باشه برای رفتاراش

اگه با رفت وآمد نکردن آرامش داری همینجوری ادامه بده و به فکر آرامش خودت باش...

در مورد همسرتم اصلا شما به رفت و آمدش با خانوادش کاری نداشته باش و بچت هم که همسرت میبره با خودش بزار ببره

که از این بابت هم دیگه نتونه چیزی بگه

اگه همسرتم گفت چرا قطع رابطه کردی وفلان و... با مهربونی بگو عزیزم من اینجوری آرامشم حفظ میشه و حرمت ها بهتر نگه داشته میشه پس لطفا همینجور که من بهت احترام میزارم تو هم منو درک کن وبهم احترام بزار...

هر جا هم هر کی گفت مادرشوهرت پشت سرت اینو گفته،بگو برام مهم نیست چی گفته،من فقط آرامشم برام مهمه و هرکیم ناحق میگه من سپردمش به خدا...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
کسی پسرشو و زندگی بچشو دوس داشته باشه پشت زن پسرش حرف الکی نمیزنه.  

حرف یکطرف رو شنیدیم تا تهش قضاوت نکنیم.ولی جدا کردن مادر از فرزند در کل گناهه نمیدونم چرا همچین حرفایی رو میخونم دلم هری میریزه

قسمت دوم صحبتون رو بیخیال شید خدایی پسرش رو سرگرم کنه نره خونه مادرش بهش سربزنه😔😔

نه بابا با پسرش کاری ندارم بره بیاد به من چه

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
حرف یکطرف رو شنیدیم تا تهش قضاوت نکنیم.ولی جدا کردن مادر از فرزند در کل گناهه نمیدونم چرا همچین حرفا ...

گفتم که من فقط رفت و آمد خودمو قطع کردم با پسرش کاری ندارم هر روز بره هر ساعت بره

نه بابا با پسرش کاری ندارم بره بیاد به من چه

آفرین.ولی در مورد خودت هرکی آرامش روانت رو از بین میبره حذف کنش تا گذشت زمان درستش کنه.چون زنِ خونه که آرامش نداشته باشه کل خانواده روح و روانشون آسیب دیده میشه.

آفرین.ولی در مورد خودت هرکی آرامش روانت رو از بین میبره حذف کنش تا گذشت زمان درستش کنه.چون زنِ خونه ...

با این که میدونه قهرم بازم گیر داده که چرا من بچمو نمیبرم خونشون

بابا بچه من شیرخواره نیاز به من داره و منم با شما قطع رابطم چجوری بیارم ببینیش

کلا تو دوران قط ارتباطم نمیزاره آروم باشم😂