2777
2789
عنوان

خانومای باردار

177 بازدید | 29 پست

بیاید بگید من فقط اینجوریم یا شما هم؟

تا قبل تیتر بتا نگران بودم ک نکنه بتام بد باشه

الان نگران،اینم ک داخل رحمی نباشه زبونم لال

و پیشاپیش نگران تشکیل قلب

و ان تی و آنومالی هستم ک همه چیز خوب باشه

یعنی همش استرس

چرا اینجوریم خببببب

تازه نگران جنسیتم هستم ی ذره  

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس سمه برات بسپار ب خدا همه چی خوب پیش میره انشاالله برا منم دعا کن 🥲

انشاالله عزیزم با دعای شما

چشم جانم

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

😕منم خواب بد میدیدم ازبس فکروخیال میکردم الان یه انومالی مونده وهرروزم دست میزارم روشکمم ببینم تکون میخوره یه وقت خدای نکرده زبونم لال خفه نشده باشه

همه همینن عزیزم طبیعیه

خدایاخودت هوامون وداشته باش

منم مثل تو 😂طبیعیه کاملا حالا مونده بخش زایمان

با زایمان مشکل ندارم حالا،یبار تجربه کردم  

نگران سلامتی بچم همشششش

منم نگرانم چون بتام زیادی بالاس میگم نکنه مشکلی داره

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
طبیعیه عزیزم، منم تو بارداری همینطوری بودم، تازه کرونا انگلیسی ام گرفتم اون موقع سرویس شدم، هرچی حسا ...

عاخی الهی

ممنون عزیزم