2777
2789

بتات بالای ۲۰۰

خوبه دیگ

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوشته بالای ۲۰۰

یعنی دقیق نگفته ممکنه بالای هزار باشه

خوبه مبارکه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
نوشته بالای ۲۰۰ یعنی دقیق نگفته ممکنه بالای هزار باشه خوبه مبارکه

برامنم نوشته بالای ۵هزار

یعنی عددش ۵هزار نیس؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

گلم تاپیک هی قبلت رو خوندم گفته بودی پونزده تا کم کردی باردار شدی چند کیلو بودی چند شدی؟

چند ماه اقدام بودی

من قبلنا اضافه وزن داشتم باردار نمیشدم تنبلی تخمدان هم داشتم 

الان ۲۷ کیلو کم کردم با رژیم اما دیگه اقدام نیستم میگم بازم کمتر کنم بعد برم اقدام

ممنون میشم سوالم رو جواب بدی

گلم تاپیک هی قبلت رو خوندم گفته بودی پونزده تا کم کردی باردار شدی چند کیلو بودی چند شدی؟ چند ماه اق ...

من 79کیلوبودم الان شدم 65کیلو پلی کیستیک بودم والا کم کردن وزن برای من خداروشکرجوابد ادشماهم به امیدخدااقدام کنیدانشالله که جواب میگیرید