گفت احتمالا دختره چقدر باید اطمینان حاصل کنم دلم توی یک لباس گیره براش بخرم یا نه ؟ شما بهتون ان تی چی گفت ؟کسی رو توی خانواده ,اقوام دیدین دکتر احتمال داده باشه دختر بعد پسر بشه؟
یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
برای منو جفت بچه هامو ۱۲ هفته درست کفت اولی پسر دومی دختر از ستون فقراتشون گفت
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به منم ديروز گفت ٧٠ درصد دختره پاهاش كامل باز بود و گفت هيچي از پسر نميبينم ولي خيليا ميگن احتمال تغيير تا ١٨ هفته خيلي
گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
برای منو جفت بچه هامو ۱۲ هفته درست کفت اولی پسر دومی دختر از ستون فقراتشون گفت
من بچم کلا به نیم رخ خوابیده بود حالا نمیدونیم چقدر به حرف دکتر اعتماد کنم به دوستم گفته بود ۹۹ درصد پسره ولی برای من گفت درصد نمیگم احتمال میدم دختر باشه
یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
اينجور ميگن بعضي پسرا اندام تناسليشون دير نشون داده ميشه
سلام به منم ديروز گفت ٧٠ درصد دختره پاهاش كامل باز بود و گفت هيچي از پسر نميبينم ولي خيليا ميگن احتم ...
به من درصد نداد ولی به دوستم گفته بود ۹۹ درصد پسره بچش و پسر شد منم گفتم دکتر به دوستم درصد دادین گفت نه اونقدر مشخص نیست درصد بدم فقط احتمال میدم دختر باشه
به من درصد نداد ولی به دوستم گفته بود ۹۹ درصد پسره بچش و پسر شد منم گفتم دکتر به دوستم درصد دا ...
پس قطعي نيس و تغيير ميكنه احتمالا
عزیزم توی ۱۶ هفتگی برم جنسیت بهم میگه؟ و اینکه اگر ۱۶ هفته بیام ۱۸ هفتگی دیگه نباید برم سونو؟