من جمعه شب مهمون دارم اصلا هم آشپزیم خوب نیست بچه هم اذیتم میکنه ولی از یه طرف نمیخوام جلو هم عروسام و خانواده شوهرم آبروم بره ران مرغ گرفتم میخوام درست کنم پل
ولی فر ندارم
میشه یه دستور آشپزی بدید که راحت باشه و بتونم درست کنم
مرغ خوشمزگی به اینه قبل اینکه توش آب بریزی بپزه خیلی خیلی طولانی سرخش کنی. مثلا 45 دقیقه با شعله متوسط رو به کم. و اینکه یک عالم پیاز داغ رنده شده برا مرغ ربی، یا یک عالم پیاز داغ خردشده برا مرغ سرخ شده توش بریزی... این خیلی تاثیر داره. بگو ربی میخوای یا سرخ شده تا بقیه شو بگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم اول تکه های مرغو با نمک، زردچوبه، پاپریکا و پودرسیر مزه دار کن بعد تو روغن کاملا دو طرفشو سرخ کن، بعد تو یه ظرف دیگه روغن بریز هویج حلقه شده، پیاز حلقه های درشت و دو حبه سیر با پوست ( که بعدا از تو مرغ درش بیاری) وفلفل دلمه خورد شده رو تو روغن یه تفت کوچولو بده وقتی سبزیجات سبک شد رب و زردچوبه، نمک و کمی فلفل سیاه بهشون اضافه کن و تفت بده تا رنگ رب باز بشه بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کن و آب جوش بریز و زیرشو کم کن و بذار حسابی مرغ ها بپزه و سسش غلیظ بشه، اواسط پخت یه کم زعفرون دم کرده هم به غذات اضافه کن، مرغا رو هم چند بار زیر و رو کن که همه جاش خوشرنگ بشه.
پیاز رنده شده یک عالمه سرخ کن مرغ رو هم خیلی طولانی مدت با شعله کم سرخ کن متاسفانه روغنم زیاد بریز نه دیگه حال بهم زن شه ولی قشنگ مجلسی باشه.سیر بنداز خرد نکن همینجوری چند حبه سرخ کن ولی این رو زیاد نه. بعد دیگه با رب تفت داده شده آبجوش بریز همه رو بپز آروم چندساعت و یک ساعت آخر هویج سرخ شده و فلفل دلمه خرد شده بریز داخلش. فلفل رو سرخ نکن. و زعفران دمکرده. و بزار بپزه تا کلا آبش خشک شه و به روغن بیادب ا همین میگم روغنش زیادتر باشه از حالت عادی. یعنی یه سس ربی پر پیاز(پیازا انقد میپزه معلوم نیس پیازه) باقی بمونه آب زیپو نباشه. تمام. نمک فلفل زردچوبه هم ک پای ثابت غذاهاست