2777
2789
عنوان

انتخاب اسم با علم نجوم و حروف ابجد

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 31 پست
با احترام به عقاید همه من اصلا قبول ندارم جدیدا دیدم آشناهامون با اصول فنگ شویی اسم عوض کردن اما من ...

ن بابا اصول فنگ شو ک منم قبول ندارم این علم نجوم هست ک حروف ابجد اسم رو با حروف ابجد مادر حساب میکنن اگه جور درآمد اوکی هست اگه ک نه ی اسم دیگه انتخاب میکنن

برای چیکاری میخوای

من دوسال هست ک همش مریض هستم هم روحی هم جسمی روزبروز هم بدتر شدم با اینکه درمان هم کردم تا اینکه یکی گفت اسمت رو عوض کن 

بله عزیزم برای رفع مشکلاتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال هست ک همش مریض هستم هم روحی هم جسمی روزبروز هم بدتر شدم با اینکه درمان هم کردم تا اینکه یکی ...

لازم نیست اسمت رو عوض کنی ،چهل روز چله زیارت عاشورا بگیر ،ویا برای اموات خیرات بده ویا نماز امام زمان بخون،،این رو بدون اسم عوض کردن شرایط میخواد ،وبعد هر اسم خصوصیات خودش و کوکب خودش رو داره وبعضی اسم ها همزاد دارن ،ودردسرت بیشتر میشه 

برای چیکاری میخوای

ملیکاجان اگه بخوای بعد از تولدت اسم عوض کنی دیگه نیاز نیست اون کارایی ک تو بچگی انجام دادن رو بدی ولی میگن ی حمام میری بعد از حمام ک اومدی بیرون مادرت با اسم جدیدصدات میزنه برمیگردی میگی بله.. همین 

البته اینارو اون آقایی ک علم نجوم میدونه میگه من کلا موندم چکار کنم اطمینان کنم یا ن

لازم نیست اسمت رو عوض کنی ،چهل روز چله زیارت عاشورا بگیر ،ویا برای اموات خیرات بده ویا نماز امام زما ...

واقعا .. اره میدونم خیلی خوبه این چله گرفتن ها منم چنتاشو برداشتم البته ختمهای گوناگون هم برداشتم ..  ی چیزی بگم من همسرم بیکار شده هر کاری میکنه کارش نمیشه خدا میدونه ختم و ذکر هم زیاد میگه بنده خدا منم همینطور ولی بازم گره داره کارمون

واقعا .. اره میدونم خیلی خوبه این چله گرفتن ها منم چنتاشو برداشتم البته ختمهای گوناگون هم برداشتم .. ...

گره تو کار همه هست ،ولی تا میتونی سراغ دعا ودعا نویس نرو ،چون هیچی بارشون نیست وکارت بدتر میشه برای رزق وروزی هم توسل به امام کاظم وامام جواد کن ،تا از خدا چی میاد 

البته ،طبق مطالعات من ،نمیدونم حتما اون حاج آقا دانشش بیشتره 

همین دیگه  اون آقا دوست همسرم هست و میگه چهارسال هست داره علم نجوم می خونه ولی من یکم حساسم و بازم خیلی مطمئن نیستم دوستدارم حداقل یکی بهم بگه ک کامل بشناسم 

ممنونم ملیکا جان عزیزم  لطف کردی ک باهام چت کردی

راستی من خودمم ب همه میگم این دعانویسها و رمالها هیچ کدوم صحت نداره و خودمم خیلی مخالف هستم 

این موضوع خودم ک مطرح کردم علم نجوم هست با دعانویس و رمالی خیلی فرق داره اصلا کاری ب اون نداره علم نجوم صحت داره و هر کسی برای انتخاب اسم بچه اش اگه بتونم از این علم استفاده کنن و اسم درست برای بچه انتخاب کنن خیلی موثره