2777
2789

سلام دوستان ،من الان رژیم دارم ،شکمم بعدازدوتاسزارین خیلی خیلی شله وافتاده پایین طوری که ذره ای فعالیت دارم جای بخیه هام عرق میکنه وبشدت میخاره ،چه گن ویاشکم بندی سراغ دارید که حین رژیم استفاده کنم تا جمع بشه ،اصلاجطوری جمعش کنم بعدازکاهش آویزوون نباشه خیلی افتضاحه ورومخ،شرایط باشگاه رفتن وفعلا ندارم ماتو روستاهستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا فرقی نداره هر کاری کنید مگر جراحی کنید  پوستی که ول کرده خودشو هیچ وقت مثل قبل نمیشه  ...

آخ گلبم 💔🚶‍♀️ من ۸۵ کیلوم ام الان میخوام ۶۰ بشم.... پس بدنم دیگ میترکه اگه اینجوره🚶‍♀️💔🥲🥲

از 
آخ گلبم 💔🚶‍♀️ من ۸۵ کیلوم ام الان میخوام ۶۰ بشم.... پس بدنم دیگ میترکه اگه اینجوره🚶‍♀️💔🥲🥲

والا تجربه ی من اینه 

میشد با ورزش وماساژ و روغن تراپی وگن و... پوستو جمع کرد دیگه این همه جراح های پلاستیک سرشون شلوع نبود برای لیفت و ابدو 

گن نبند چون رحمت بهم میریزه ورزش مخصوص شکم برو سرچ کنی گوگل میاد برنامش از بازار هم میشه دانلود کر ...

اسم ورزشش چیه گلم؟؟؟چطوری شمااز۱۰۶ الان۷۵ هستی چند ماهه

عزیزم سعی کن همیشه موقع راه و رفتن و نشستن و ....شکمتو منقبض نگه داری و ورزش اصلیت دراز نشست باشه و هر هفته تعدادشو بیشتر کنی 

🪷 سروناززز 🪷