2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از قرص اورژانسی یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7612 بازدید | 44 پست
 روز پنجم دیگه خونریزی نداشتم، صرفا ماساژ کلینتوریس داشتیم ک من احتمال دادم رو دست همسرم پیش آب ...

اووه با این چیزی ک تو گفتی دیگه صد در صد باردار نیستی 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز پنجم دیگه خونریزی نداشتم، صرفا ماساژ کلینتوریس داشتیم ک من احتمال دادم رو دست همسرم پیش آب ...

اصلا احتیاج به خوردن قرص نبوده

تو اون زمان با اون شرایط رابطه اصلا احتمال حاملگی نزدیک صفر هست

ولی خوب حالا که خوردی

ولی این قرص را نهایتا ۶ ماه یک بار میشه استفاده کرد

چون توازن هورمون را می ریزه بهم

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️
نیاز ب بی بی چک نیست .تاپیک قبلیتون رو خوندم احتمال بارداری بدون خوردن قرص هم صفر بود

هووووف خیلی ممنونم... وای نمیدونین این چند روز چی کشیدم. ترس چیز بدیه

به امید یه روز خوب🌱
 دیگه فوبیای بارداری دارم🥲 

اینجوری ک رابطه برات خیلی سخت میشه روانشناس می‌تونه کمکت کنه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
اصلا احتیاج به خوردن قرص نبوده تو اون زمان با اون شرایط رابطه اصلا احتمال حاملگی نزدیک صفر هست ولی ...

خیلی استرس داشتم چاره ای نبود دیگه🥲 ممنونم ک کمک کردی🌺🌺

به امید یه روز خوب🌱

استارتر چرا انقدر وسواس به خرج میدی اخه؟اصلا اینده ی خوبی در انتظارت نیست چون یا دائم میخوای اورژانسی بخوری و بدنت رو داغون کنی یا کم کم ترس از رابطه بخاطر بارداری میگیری و ازش متنفر میشی 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
استارتر چرا انقدر وسواس به خرج میدی اخه؟اصلا اینده ی خوبی در انتظارت نیست چون یا دائم میخوای اورژانس ...

اخه اصلا شرایط زندگی مناسبی نداریم... ولی خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم

به امید یه روز خوب🌱

نگران نباش اصلا احتیاجی به اورژانسی نبود الانم دست کم یکماهی هورمونات بهم میریزه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

از کان د و م استفاده کنید و از شروع رابطه نزارید موقع انزال باشه و بعد چک کنید مطمعن ترین و بهترین روش من 16سال با همین روش پیش رفتم

از کان د و م استفاده کنید و از شروع رابطه نزارید موقع انزال باشه و بعد چک کنید مطمعن ترین و بهترین ر ...

اخه ما فعلا دخول نداریم... ولی کمی ک حالم بهتر شد و پذیرش دخول داشتم حتما کاندوم میزاریم🌱

به امید یه روز خوب🌱