2777
2789
عنوان

خانمهای که تاپیک قبلی در مورد دوستم بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 18 پست
منم واقعا ناراحت شدم گفتم چرا بهش میگی پول میدم هرچی بخاد پر رو شده هزار تا عیب داره

کاملا غیر منطقی و ناپسنده اون حرفها رو زده..

توافقی رو تا حدی میدونم اما نه تا این حد ک خانومه هزینه بده...

داره اشتباه میکنه..

گرچه من دارم پشت جنس خودمو خالی میکنم اما  انصافم خوبه...

خودم کشیدم عذاب توافق رو ولی  درخواستی نکردم.همینکه طرفم اضافی نخاست راضی بودم.

بهش بگو  کاری نکن ازت سوء استفاده بکنه.

شل بگیره ضرر کرده..اول مشورت بکنه کاملا توجیح بشه بعدش اقدامی بکنه.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
کاملا غیر منطقی و ناپسنده اون حرفها رو زده.. توافقی رو تا حدی میدونم اما نه تا این حد ک خانومه هزین ...

ممنونم از رهنمایی شما 

قطعا شما با ایشان خیلی فرق دارید 

تا این همه مدت اصلا دنبال دوستم نرفته و هربار پولش را خاسته نبرده براش در ضمن مدت پنج سال میشه درستم نمیکنه خودش ر الان خانوده دوستم پشتشه بخاطر همین فقط با خود دوستم حرف میزنه و میگه باید رضایت منو جلب کنی خیلی سخته و نمیتونی برگرد دوستمم گفته مهر نمیخام گفته باید خرج و مصرف ازدواجم بدی و قرار شد دو روز بعد بازهم همدیگه رو ببیند نمیدونم برای دوستم چه خابایی دیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از رهنمایی شما  قطعا شما با ایشان خیلی فرق دارید  تا این همه مدت اصلا دنبال دوستم ...

متاسفانه همه جور آدمی پیدا میشه.بله.

در کل دوستتون قانونن نباید خرج اونو بده.میشه ازش بخاطر ندادن خرجی نفقه یاحالا هرچیز دیگه شکایت بکنه.فقط بهتره با وکیلی ک سابقه خوبی داره مشورت بکنه تا بدون افتادن به دام اون مرد

کاری براش انجام بده.

الان رگ خواب دوست شما دست طرفشه.پس کمک لازم داره.

ایشالله موفق باشه.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com