2777
2789
عنوان

عذاب وجدان شدیددد دارممم

533 بازدید | 17 پست

میشه بیایددد راجب زندگیم نظر بدید و بگید مقصر واقعی منم یا نه ولی خدای جدییی بگیددد چونن دارم دیونه میشمممممم

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تا اسی میگه،به من بگید برا پسرم بعنوان جایزه چی بخرم شاگرد ممتاز شده،مدرسه گفته بخرید بیارید ما اینجا بدیم؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
بچه ها تا اسی میگه،به من بگید برا پسرم بعنوان جایزه چی بخرم شاگرد ممتاز شده،مدرسه گفته بخرید بیارید ...

بستگی به بودجه و علاقه پسرتون داره.

به طور مثال پسر من عاشق روبات هست.  

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
بستگی به بودجه و علاقه پسرتون داره. به طور مثال پسر من عاشق روبات هست.  

روبات چنده؟چه مغازه هایی میفروشن؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
روبات چنده؟چه مغازه هایی میفروشن؟

اکثر اسباب بازی فروشی ها دارن

من ماشین تبدیل شو روبات خریدم ، چند سال پیش

الان فکر می کنم حداقل ۴۰۰یا۵۰۰ باشه.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.