2777
2789
عنوان

رزرو ایران خودرو قرعه کشی بهمن ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 18486 بازدید | 128 پست
چشم شما هم همینطور اصلا آرامش ندارم آخرم میترسم بزنه برنده نشده اید😶

انشالله برنده میشی عزیزم واسه منم دعا کن برنده بشم خیلی استرس دارم روزی ۱۰ بار چک میکنم

به اپراتور ۰۹۶۴۴۰ زنگ زدم داخلی ۲ بعدم ۰ 

گفت میتونین برداشت کنین

ولی تایم نتایج رزروی معلوم نیست

حالا موندیم برداشت کنیم یا نه

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما،جواب رزرویا نیومد؟؟منم این چند روزه انتظار دیوونم کرده توی بعضی سایتا نوشتن که رزروی بودن بعد مد ...

نه عزیزم من همین الانم چک کردم هنوز رزرو هستش

ولی من با ایران خودرو تماس گرفتم کد ملی و اسممو پرسیدن تو سیستم وارد کرد گفتش میتونی پولتو برداشت کنی ولی تکلیف رزرو فعلا معلوم نیست منم شب میخوام برداشت کنم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
نه عزیزم من همین الانم چک کردم هنوز رزرو هستش ولی من با ایران خودرو تماس گرفتم کد ملی و اسممو پرسید ...

سلام عزیزم مشخص نشد هنوز 

مال منم هنوز مشخص نیست آخه چقدر طولش دادن پولم تو حسابه 🥺

من شبی ساعت 7 ونیم رفتم همینجور چک کردم دیدم نوشته برنده دوم.  مهلت واریز 12.6

برا منم دعا کن بیفته روزی صد بار سایت چک میکنم 

حداقل اول اگه میزد برنده نشده اید بهتر بود الان خیلی بده بعد چند روز امید بزنه برنده نشی