2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا مطمئنی طلسمه خداکنه نباشه من طلسم که داشتم درعرض۳سال کلی بیماری قندخون سنگ شکن کردم کلیه هام اپاندیسم عود کرد غذه هیپوفیزم ورم کرده بود عمل کردم شوهرم مبگفت اگ ازصبح بشمارم ۱۰تادرد مختلف از جاهابدنت میگی بسه دیگه روانیم کردی یبار مادرم توپارک یه خانوم براش فا ل میگیره مادرم اصلا معتقد نیست بزور میگه ف ال بگیرم بعد میگ دخترت مریضه سرش عمل کرده کلیه اش مشکل داره طلسمش کردن باطل کردنش سخته واینا مادرم که برام تعریف کرد خیلی ترسیدم نمیدونستم اصلا چیکا کنم تاچندروز حالم شدید بدبود دیگه رفتیم سداغ دعانویس چندجا رفتیم فایده نداشت باز دردام همش بودن رگ سیاتیکم گرفت ‌کلی رفتم فیزیوتراپی تا بهترشدم اخرسر یه خانومی بودن که اصلا دعانویس نبود خیلی مومن بود اون گف ۴۰روز یسری اعمال انجام میده باطل میشه خداروشکربعد اون خیلی حالم خوبد ودیگه اونجورمریض نشدم

چه اعمالی انجام دادی؟

طلسم پیدا کردی؟ 

اگه پیدا کردی عکسشو یا خودشو حضوری ببر پیش ینفر که میشناسم کارش خوبه 

اهوازه همه دعاهارو تشخیص میده اگه حضوری بری هرچی خودت داشتی پول میدی 

از کجا مطمئنی طلسمه خداکنه نباشه من طلسم که داشتم درعرض۳سال کلی بیماری قندخون سنگ شکن کردم کلیه هام ...

سلام منم داچار طلسم شدم میشه اعمال رو بگین منم انجام بدم

لایک نکنید .توروخدا