2777
2789
عنوان

بوتاکس

563 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها تو اینستا یه کلینیک به اسم دلادیس تو شهرک غرب تبلیغ کرده که کل صورتو با ۵۰۰ تومن بوتاکس میزنن بنظرتون اعتماد کنم و برم ؟نکنه عوارض داشته باشه؟لطفا کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای خط لبخند خوب نیس؟چرا برا دور چشم بده؟میشه بیشترتوضیح بدی؟

وقتی دور چشم بوتاکس میشه فقط قسمت بیرون میشه بوتاکس زد. موقع خندیدن داخل چشم و روی بینی شدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید چروکیده میشه و خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی حالت زشتی میگیره.

یعنی وقتی بوتاکس دور چشم میزنن دیگه نباید بخندن. چون بخندن خیلی بدشکل میشن

چرا؟؟

وقتی دور چشم بوتاکس میشه فقط قسمت بیرون میشه بوتاکس زد. موقع خندیدن داخل چشم و روی بینی شدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید چروکیده میشه و خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی حالت زشتی میگیره.

یعنی وقتی بوتاکس دور چشم میزنن دیگه نباید بخندن. چون بخندن خیلی بدشکل میشن

برای تزریق بوتاکس برو پیش دکتر خوب که کارش همین باشه و متخصص پوست و مو و زیبایی باشه دکتر غیبی م ...

عزیزم بوتاکس کل صورت تبلیغشونه واس خط لبخندو پیشونی برم خوبه بنظرت این کلینیک یا نه؟

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
عزیزم بوتاکس کل صورت تبلیغشونه واس خط لبخندو پیشونی برم خوبه بنظرت این کلینیک یا نه؟

من واقعیت این دکتر رو میشناسم و بهت معرفی کردم اینجایی که میگی رو نمیشناسم باز خودت تحقیق کن ولی کار دکتر غیبی رو دیدم و بهت میگم باز نمونه کاراشونو ببینی و تحقیق کنی کارشون اوکیه