2777
2789
 برام دعا کن من هنوز میدونم زوده فقط لکه بینی دارم میگم با سونو واژینال تو ۷هفته چکت کرد

نمیشه سونو واژینال نری چون لکه بینی داره تبدبل خونریزی مبشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برام دعا کن من هنوز میدونم زوده فقط لکه بینی دارم میگم با سونو واژینال تو ۷هفته چکت کرد

حتما عزیزم ولی طبق اون تاریخی که دکتر بهت گفت سونو برو عقب ننداز حتما دلیلی داشته که بهت گفته برو،دکترم واژینال نوشته بود خیلی نگران بودم اول از رو شکم نگاه کرد بعد واژینال

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
لکه بینی چاره ش چیز دیگه ایه استراحت مطلقققققق فقط در حد دسشویی بلند شو پرهیزات غذایی دکتر هم برو ...

شیاف که دارم همشم خوابم بخدا پهلوام درد گرفتن از خواب هیچ کارم نمیکنم فقط دسشویی و موقع غذا خوردن میشینم

ولی پرهیز عذایی چی خوبه؟

دکتر خودش سونو واژینال داره تا برم میگه بخواب رو تخت

آخه تو‌سونو واژینال همه چی مشخصتره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شیاف که دارم همشم خوابم بخدا پهلوام درد گرفتن از خواب هیچ کارم نمیکنم فقط دسشویی و موقع غذا خوردن می ...

خوب میکنی عزیزم چاره ش همینه

من دو ماه تمام همین شکلی موندم تا رفع شد

داروهای عطاری رو نخور

زعفرون و گرمیجات هم نخور

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
نه بابا غلط بکنم زعفرون از اسمشم میترسم چه برسه خوردنش

😆😆

وای من بعد از زایمانمم با ترس و لرز میخوردم بسکه اون دوره ترسونده شده بودم

اما هرچی استراحت کنی ب نفعته مطمئن باش

ان شاالله این دوران رو به سلامتی و خوشی طی کنی

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤