متقاضي محترم شرکت کننده در قرعه کشي ثبت نام طرح جمعيت جواني، بدينوسيله به اطلاع مي رساند اين شرکت در انتظار تائيد استعلام به عمل آمده از سازمان ثبت و احوال است و در صورت دريافت اطلاعات واجدين شرايط، نتايج قرعه کشي اعلام مي گردد. با تشکر * ايران خودرو*
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره طرح عادی ۹۰ میلیون میخاد از داخل نت بزن وکالتی حساب بعد حساب تو وکالتی کنی ۹۰ میلیون ...
من سال ۹۷ ثبت نام کردم سایپا و فروختم همون سال اما هنوز نمیتونم ثبت نام کنم شوهرمم ماشین ب نامش بوده ک تازگیا فروختیم امیدم اینه از ماه اینده بتونم ثبت نام کنم
طرح مادران چیه میشه یکی توضیح بده خیلی تاپیک زدین دربارش
هر کی از آبان پارسال تا الان بچه دوم به بعد آورده باشه میتونه اسم بنویسه واسه ماشین. به قیمت کارخانه بهش میدن. هر ماه چندتا ماشین میزارن هر کدوم و خواستی مینویسی البته قرعه کشی میکنن