2777
2789
من بچه اولم بود فقط  دوبار مامانم برد، ۲۰روزگیش اولین بار خودم بردمش ولی فوق العاده سخت بود چند ...

افرین بهتون.😍منم تاحالا نوزاد بغل نکرده بودم پنجاه روزش بود بردمش خودم. چ حالی میداد ولی

parasoo1989@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از نوزادی خودم بردم فقط بار اول تنها نبودیم چون میخواستم یاد بگیرم . تا حدود شش سالگی خودم بردم بعد دیگه خودشون رفتن . یکی از بهترین لذتها حموم کردن نی نیه . آب بریزی روی دست و پای کوچولوش 😍

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بچه امو و از سه و نیم سالگی میفرستم حموم. خودش قبلش لباسش و حوله و .... برمیداره. توی یه سینی پشت در ...

خوش ب حالت پسر من میترسه با جیغ و داد میبرمش .انگار کوه میکنم از بس خستگی داره حموم بردنش

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
😍👏سوال بود برام .ی بنده خدایی خودش اصلا نبرده میخواستم ببینم من واسم عجیبه یا بقیه ام همینطورن

من تا 10 ماهگی بچه ام رو حموم نبردم خیلی میترسیدم همش مامانم حمومش میکرد دیگه 10 ماه بود که اولین بار من حمومش کردم 

من از هشت روزگی بچه‌ها م خودم می‌بردم حموم

قلمراد سابقم که بووووم ترکیدم ولی دوباره اومدم 🥰😘 دقیق یکساله شد انتظار من اینو نوشتم تا یادم بمونه ،،،!!بابای جونم،🥺 دلم خیلی برات تنگ شده😭 از خدا خواستم یه بچه شکل تو با موهای فرفری و چشای سبز زمردی بهم بده که دیگه اینهمه دلم برات تنگ نشه همیشه بغلش کنم و اون عطر تن تورا داشته باشه 😔 دوستم اگه چشمت به امضام افتاده یه صلوات برای بابام بفرست 
من تا 10 ماهگی بچه ام رو حموم نبردم خیلی میترسیدم همش مامانم حمومش میکرد دیگه 10 ماه بود که اولین با ...

ب نسبت بقیه ک جواب دادن تنبلتری خواهر.😍😄😄اما خب ده‌ماهگی دیگه‌خودت بردی میدونم چی‌میگی ادم میترسه لیز بخورن . اینی ک من برام عجیب بود اصلا نبرده .الانم بچه ی دومش همینطور. یعنی سر دومی ام مثل اولی رفتار میکنه خام و بدون تجربه

parasoo1989@

پسر من ۱۸ ماهشه تا ۵ ماهگیش با کمک مادر شوهرم بردیم حموم بچه اولم بود می ترسیدم بعدش خودم بردم الانم حموم ما سرده حموم مامانم اینا گرم میشه میبرم اونجا مادرم حمومش میکنه باردارم هستم دومی بیاد بازم به کمک نیاز دارم واسه حموم یکیش رو یکی نگه داره تا ببرم حموم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

من از۲۳روزگی به بعدخودم بردمش حموم شوهرمم اب میریخت رودستم جفتمون ناشی بودیم بیچاره بچم🤣🤣🤣🤣🤣الانم باباش میبرتش حموم یادمه اولین باری که دیدباباش رفت حموم چهاردست وپاخزید رفت درو کوبیدشوهرم دروبازکرداینو دیدتایه ساعت میخندیدبچم همونجور رفت تو.دیگه پوشکش رو در اوردم دادمش بشوره.اخه شوهرم دست به پوشک نمیزنه بالامیاره.ولی خیلی عاشق حمومه بچم

پسر من ۱۸ ماهشه تا ۵ ماهگیش با کمک مادر شوهرم بردیم حموم بچه اولم بود می ترسیدم بعدش خودم بردم الانم ...

نه منظورم همون حموم بردنه ب تنهایی بود ک از پنج ماهگی گفتی خودت بردی. یعنی تقریبا چیزی‌ک خوندم همه از بعده چهار پنج ماهگی خودشون بردن 

parasoo1989@
ای جان افررییین  من اونقدری واقعا میترسیدم

اگه یچی بگم دیگه شاخم درمیاری اگه بدونی 15سالم بود بخدا 

قلمراد سابقم که بووووم ترکیدم ولی دوباره اومدم 🥰😘 دقیق یکساله شد انتظار من اینو نوشتم تا یادم بمونه ،،،!!بابای جونم،🥺 دلم خیلی برات تنگ شده😭 از خدا خواستم یه بچه شکل تو با موهای فرفری و چشای سبز زمردی بهم بده که دیگه اینهمه دلم برات تنگ نشه همیشه بغلش کنم و اون عطر تن تورا داشته باشه 😔 دوستم اگه چشمت به امضام افتاده یه صلوات برای بابام بفرست