بچه امو و از سه و نیم سالگی میفرستم حموم. خودش قبلش لباسش و حوله و .... برمیداره. توی یه سینی پشت در میزاره. میره حموم. من آخراش در رو باز می کنم. میگم برو زیر دوش. میاد و حوله میپوشه و لباس.
اما تا حالا نشده که خودش قبل از گفتن من بیاد بیرون.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شش سالشه..فقط میرم به زور شامپو میزنم سرش و میام بیرون...دیگه خودش حمام میکنه
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من بچه اولم بود فقط دوبار مامانم برد، ۲۰روزگیش اولین بار خودم بردمش ولی فوق العاده سخت بود چندباری هم ناشی بازی دراوردیم با همسرم اب رفت تو دهنش نزدیک بود خفه بشه دور از جونش🥴😑