2777
2789
عنوان

سلفری؟؟؟!!!!

286 بازدید | 14 پست

جواب ان تی رو گرفتم خداروشکر دکتر گفت طبق پروتکل جدید هیییییچ مشکلی نداری ولی طبق پروتکل قدیم اگر خواستی سلفری انجام بده، حالا نمی‌دونم چیکار کنم؟ اکثرا میگن فقط خرج الکیه وقتی ان تی خوبه دیگه نمی‌خواد بری، سونو هم خداروشکر خوبه، ۳۳ سالمه

God help me to be strong enough not to lie to myself 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی لازم نیست چرا باید بری !! من دو سال پیش امینو سنتز کردم ازم 10 میلیون جیرینگی گرفتن  

دکترم می‌گفت وزارت بهداشت به ما گفته توضیح بدین که پروتکل قدیم و جدید داره اگر دلشون خواست برن!!!! دوستام که رفتن میگه فقط بخاطر پوله، جالب بود خود آزمایشگاه گفت زیر ۳۵ نیاز نیست اگر دلت میخواد بیا!!🤦😭

دکترم می‌گفت وزارت بهداشت به ما گفته توضیح بدین که پروتکل قدیم و جدید داره اگر دلشون خواست برن!!!! د ...

نروووو اصلا نرو 

خداروهزار مرتبه شکر نی نیت سالمه بجای این چیزا ب بعد زایمانت فکر کن لذت ببر 

منم ی مشکلاتی برام پیش اومد خلاصه دکترم جلو چشمام پروندرو بست و گفت این مشکل دیگ کاملا حل شده

در حالی ک اونور کسی ک پیشش میرفتم سونو 5 تا وقت داده بود هرماه برم ازم 500 تومن بکشه 

خیلیا دنبال پولن

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
نروووو اصلا نرو  خداروهزار مرتبه شکر نی نیت سالمه بجای این چیزا ب بعد زایمانت فکر کن لذت ببر&n ...

قربونت برم، ممنونم که دلم رو قرص کردی، واقعا دلم یه دلگرمی جانانه میخواست، ممنونم ازت❤️💗❤️💗❤️💗❤️💗

از من میشنوی برو عزیزم،دل منم نی نی سایتیها قرص کردن نرفتم.

Nt من ۱/۳۵بود عدد اون آزمایشه ۱به ۱۵۰۰بود دکتر گفت برو سلفری نرفتم اشتباهم این بود.

نرفتم سلفری نتیجه این شد .

۱۸هفته گفتن قلبش ایراد داره و اونهمه دلبستگی و سختی تا ۱۸هفته وحشتناکه .من ۱۸هفته بالا اورده بودم شدیدا حالم بد بود و بعدش هم کورتاژم نکردن و سزارین کامل شدم خیلی عذاب کشیدم خیلی.الانم ۳ماه گذشته و تبعات روحی و روانی اش منو درکیر کرده.

حتما برو سلفری کاش من رفته بودم . اگه میدونستم همچین چیزی هست ۱۰ هفته میدوییدم میرفتم سلفری

راستی من یه بچه سالم دارم ماشالله و با همسرم هیچ نسبتی نداریم و همچنین اصلا بیماری قلبی نداریم تو اطرافیان 😭😭😭😭

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔