واقعاً فیلم بخارست قشنگ بود مادر سینما دیدیم و کلی خندیدیم مردم هم می خندیدند کلی صدای خنده یک دفعه در سینما می پیچید ما نداشتیم که بریم فیلم بخارست رو ببینیم ما میخواستیم بریم فیلم چپ دست را ببینیم که اومدیم بلیت بخریم یعنی بلیط همون فیلم چپ دست همون آقایی که داشت به ما بلیط می فروخت گفتش اول بریم بخارست رو ببینیم بهتره گفتیم چرا گفتش که فیلم چپ دست دست زیاد جاهای طنز نداره که اونجور بخندیم و تعداد کسایی که بلیط فیلم چپ دست رو گرفتن با ما میشود دو نفر ما هم که سینمایی شلوغ و همینطور فیلم جذاب می خواستیم نمیدونستیم چیکار کنیم که خود آقای که به ما بلیط فروخته بود گفت میشه بلیط تون رو عوض کنید ما هم گفتیم باشه و دوباره خودش به ما فیلم بخارست را پیشنهاد کرد و گفت که در سینما بینندگان فیلم بخارست زیاد هستند و ما هم وقتی رفتیم که در سینما بنشین و فیلم بخارست را ببینیم دیدیم که بله واقعا تعداد بینندگانش زیاد هستند و کلی بگم فیلم خیلی خوب بود و ارزش دیدن رو داشت مثلاً ما چند ماه پیش رفتیم فیلم انفرادی را دیدیم و واقعاً وقتی که فیلم تموم شد گفتیم حیف اون پولی که پای این فیلم چرت و مزخرف دادیم ولی فیلم بخارست خیلی خوب بود و کلی هم خندیدیم یه دموی از موضوع میگم براتون که اگر کسی خواست بده این فیلم رو ببینه در سینما بدون موضوعش چیه بدون موضوع چیه پژمان جمشیدی در اون فیلم مثلاً یک بلاگر که با کار های خرابکاری از خودش فیلم میگیره و داخل اینستاگرامش میزاره اول فیلم کلی از این تکه هایی که پژمان جمشیدی خرابکاری کرده بود در فیلم نشون داد و بعد رفت سراغ خرابکاری های بعدی که یکیشون که اصلی شون هم بود یک نفر را داخلش کشت....
اینهم دموی از این فیلم فوق العاده قشنگ من که بهتون پیشنهاد می کنم حتما این فیلم را داخل سینما ببینید چون آنجا قشنگ تر هم هست ما که همین کارو کردیم خیلی هم و فوق العاده فیلم قشنگ و بامزه بود من که بهتون پیشنهاد می کنم.