2777
2789

سلام به همه💐پدرشوهرم نزدیکه بهم یعنی تویه محل هستیم مادرشوهرمم میره سر کار یه برادر شوهر 20ساله ام دارم ک باشوهرم اومده کارمیکنه پدرشوهرم داخل خونه تنهاست وراه هم نمیتونه بره یعنی ستون فقرات عمل کرده بادوتا عصا بزور راه میره وتازگی هم چشماش آب مرواریدآورده عمل کرده یکبار هم سکته رو رد کرده کلا داغونه! 🙊حالا یکبار ک داخل خونه تنها بود اتفاقی به من زنگ زده وگفت به من زنگ بزنم به شوهرم ک بره پیشش توخونه تنهایی میترسه دوباره سکته کنه وقتی به من زنگ زد من گفتم خب خودم میام پیشتون یک روز همانا والان سه هفته است به کاروزندگی خودم نمیرسم وهر روز هم میگه بیا یه دختر پیش دبستانی هم دارم ک دخترگلم خسته میاد وچیزی هم نمیگه میمونیم نگهبانی پدرشوهرم تا عصر ک شوهرم ازسرکاربیاد دنبالمون بیایم خونه تازه من شام درست کنم وبکارهای خونه خودم برسم واینکه چکارکنم دیگه نرم اصلاهم پدرشوهرم نمیگه خب خودتم کارداری تا ظهربیا پیشم بعد برو فقط به فکرخودشه بعدم هرروززنگ میزنه میگه چرانیومدی من دیگه نبایدبهت زنگ بزنم خودت باید بیای انگاروضیفه شده! چکارکنم؟ چطوربهش بگم هم ناراحت نشه هم دیگه نرم؟!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تایمی که تنها هستن پرستار داشته باشن وقتی بقییه کار دارن، چون یک هفته دو هفته نیس ...

شرایط گرفتن پرستا ندارن آخه مادرشوهرم خودش میره پرستاری پیرزن پیرمرد سالمند! 

شرایط گرفتن پرستا ندارن آخه مادرشوهرم خودش میره پرستاری پیرزن پیرمرد سالمند!

سخت شد 😶

اون آقا هم با این همه مریضی و تو این سن و سال الان محاله قبول کنه نرین، حداقل به همسرتون بگید خسته شدید هر روز نمیتونین غیر مستقیم پیش باباشون بگن، فقط میشه دعا کرد پدرشوهرتون بگه دختر دیگه نیا 😁

اون تایمی که تنها هستن پرستار داشته باشن وقتی بقییه کار دارن، چون یک هفته دو هفته نیس ...

ممنون ک وقت میزارید برای جواب برای من 🙏شوهرمن هم هر طور میتونه داریم کمکشون میکنیم ک توزندگی کم نداشته باشن پدرشوهرم نه بازنشستگی داره نه حقوق! خرجشون از ماست ومادرشوهرم ک یه 4ساله میره سرکارتوخونه اجاره نشینن. 

سخت شد 😶 اون آقا هم با این همه مریضی و تو این سن و سال الان محاله قبول کنه نرین، حداقل به همسرتون ...

یعنی انقدر برم ک پوستم کنده بشه پدرشوهرم که عمرا بگه نیا😁بدبختی دیگه ای هم ک دارم اینکه دوتا برادرشوهردیگه دارن یکشون بنگاه کارمیکنه وضعیت مالیه خوبی داره خونه خوب وماشین خوب داره حاضرنیست کمک کنن سه تا برادر ک باهم کمک کنند مادرشوهرم نره سرکار!! 🙁 

یعنی انقدر برم ک پوستم کنده بشه پدرشوهرم که عمرا بگه نیا😁بدبختی دیگه ای هم ک دارم اینکه دوتا برادرش ...

خو پس اگه اینجوریه چرا فقط شما باید هر روز برین؟ حتما با شوهرتون صحبت کنین بگید من نمیتونم هر روز برم خسته شدم برادراتم باید کمک کنن اگه تنها عروس نیستین که بقییه هم باید بیان، یه روزایی مشخص کنین فقط همون روزارو برین 

خو پس اگه اینجوریه چرا فقط شما باید هر روز برین؟ حتما با شوهرتون صحبت کنین بگید من نمیتونم هر روز بر ...

ممنون. بله یک جاری داری دارم اون اصلا نمیاد! درست میگید باید با شوهرم حرف بزنم 

ممنون. بله یک جاری داری دارم اون اصلا نمیاد! درست میگید باید با شوهرم حرف بزنم 

آفرین به شما با این وضعیت همیشه رفتین، بعضیا نمیدونم چجوری خیلی راحت برای خودشون نمیزارن حتی وقتی میبینن یه جاری از خودش مایه میزاره نمیدونم از تربیتشون یا پرروان 😶

آفرین به شما با این وضعیت همیشه رفتین، بعضیا نمیدونم چجوری خیلی راحت برای خودشون نمیزارن حتی وقتی می ...

نه بابا من وظیفه هم میدونم بعضی اوقات برای خودم وانتظارهم ندارم ولی میدونید دوست دارم یخورده درک هم کنن خب دوست دارم خودش بگه خب دختر برو به کارخودتم برس! 😶🙂تازه جاریم باهام قهرم هست! 

نه بابا من وظیفه هم میدونم بعضی اوقات برای خودم وانتظارهم ندارم ولی میدونید دوست دارم یخورده درک هم ...

نه درک چیه!! وقتی نیاز داشته باشن فقط به خودشون فکر میکنن این خانواده خود آدمن که بیشتر درک میکنن