2777
2789
عنوان

کادو چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 77 پست
صبح دخترم میگه مامان امروز روز عشق برای من خوردنی پوشیدنی نخر ولی یه چیز بخر سوپرایزم کن شادشم

اخه 😍 براش خرس قرمز کوچولو بخر

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور زیاد توجه نکن من تا پزشکی نیارم جایی نمیرم😂😂😂 شوخی کردم پارسال رتبم ب پزشکی نخورد یه س ...

انشالله موفق باشی عزیزم

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
 انشالله موفق باشی عزیزم

سلامت باشین و همواره خندان

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
سیر نمیشن که🤦‍♀️ دخترای من کلاس دومن اونقدرررررر دارن اما هنوزم موقع خرید همش چشمشون دنبال این چی ...

دقیقا دختر منم  تا چشمش میفته باید بخره

اره الان پاشم برم توروخدا می بینی حالا اون برای من چیتوز موتوری و شکلات خریده قایم کرده ۱۴سالشه

اخه😍😍 ولی ذوق می‌کنه♥️ 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
اخه برا من فقط درس نبود برای تولد و قبولی کنکور  و خیلی چیزا انگار نه انگار وضعشون از خیلیا به ...

واقعا به دخترایی مثل شما افتخار میکنم  اینکه منتظر کسی نیستی که برات کاری کنه عالیه 

میشه بپرسم الان چه شغلی داری؟

جواب دادم اینو 

رتبم به پزشکی نخورد نشستم پشت دعام کنین جواب کنکور دی برام خوشجالی اور باشه 

ممنون

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
دختر منم نهمه اونم معدلش ۲۰ شد واسش هیچی نگرفتم

چراااااا

منم ۱۲ ساله هر سال شاگرد اول میشم امسال دوازدهمم ۱۹.۳۰ شدم اونم تجربی 

هیچی نگرفتن واسم😂💃

ولی دوست پسرم یه روان نویس عالی گرفت واسم با حکاکی اسم خودم😂