2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم به دنیا اومدم

378 بازدید | 24 پست

راستش من و خونوادم یه مدت تو ی خونه زندگی  میکردم اما ۳ هفته پیش جدا شدیم و اونا رفتن شهرستان 

مادرم نمیدونم چشه بخدا  اصلا معلوم نیست چرا به شوهرم احساس مالکیت میکنه 

من شوهرم  ساعت ۴ و نیم هر روز میره سرکار و چون هوا تاریکه و خونه ی من منطقه ی خوبی نیست و از همه بدتر همکف و تراس ام سقف اش بازه  همش فکر خیال دزد برمیداره  میترسم و نمیتونم بخوابم  بخاطر همین شبا تا خود اینکه شوهرم بره سرکار  بیدار میمونم که بعدش خوابم بگیره و فکر خیال نکنم  من با این موضوع بیداری  مشکلی ندارم  امروز ک شوهرم  رفت  منم خوابیدم  یهو ساعت ۵ و ۲۰ دیقه مامانم زنگ زده میخاستم تست کتم ببینم بیداری واسه علی جان چای صبحانه دادی یا نه منم که  از خوابم زد کلا اعصابم قاطی شد گفتم مادر من ساعت ۵ و نیمه  علی ی ساعت پیش رفت  بعدم من خودم میدونم چی ب چیه  چجوری ب شوهرم برسم     برداشت گفت اگه میرسیدی که نیاز به من نبود  یعنی چی الان این حرفش؟ اصن ی وضعی   اسم شوهرم رو تو گوشیش سیو کرده ❤علی جون❤  یا توقع داره بخاطر اون شوهرم با مادرش  قهر کنه و بی احترامی کنه  

:|||||||||||||||||||||||

دارک شد 

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

🤦‍♀️😐 مامانت چند سالشه ؟

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذارین برم من😐😐😐🖐🏻

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

یا یه سری گفت خالت اینارو واسه سام دعوت کن منم اون روز دکتر رفته بودم و دیر وقت شد تا رسیدم خونه  نشست به غر غر کردن ک چرا دیر اومدین و خواهرم اینارو دعوت نکردین  یه دکتر انقد واجب بود   دیگه شوهر منم جوش آورد برداشت گفت خبر نداشتم سلامتی زنم از دعوت خواهرت واجب تر بوده نشست یه گوشه به گریه کردن که شما حرف منو گوش نمیدی  تو روی شوهرم بهم گفت بخدا قسم که روزی میرسه واسه شوهرت زن میگیرم   و همون لحظه با شوهرم دعواشون شد    و شوهرم گفت زن من نه عیب و ایرادی داره نه چیزی من روی چشام میزارمش  نیازی نیست پاتو از گلیم دراز کنی واسم زن بگیری همین الان وسایلمون رو جمع کنید بسلامت