2777
2789
عنوان

برنامتون برای ولنتاین چیه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسش شوهر من تولدم دعوامون شدهیچی نخرید طلاهام ازم تازه گرفت ولی بعدش ده روز رفتیم مسافرت روز زن بود ...

اگه احساس میکنی خوشحال میشه و کادو نخریدنش دلیل مالی داشت با یه شام مفصل خوشحالش بکن

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
من کلی چیز میز گرفتم ولی احساس میکنم پررو میشه دو دلم بدم ندم 😂 ی دل میگ همون ست کراوات رو بدم 😕 ی ...

اگه تا حالا برات سنگ تموم گذاشته و میدونی برات کادو قشنگ گرفته همشو بده چون بعدش مثل چی پشیمون میشی 😂🙊یام بزار تو کیفت کادوشو ببین اگه خوب بود بگو عههه اینا یادم رفته بود اگ خوشت نیومد بیار خونه حلالت باشه😂🤌🏻

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
پ خیلی پرو میشه والا برا من سال اولمون بود  الان قهریم 😂

واقعاااا اخه خیلی برام خرج کرده میخام عوضش در بیارم تا الان هیچی بهش ندادم کادو اینا 😕

واقعا دو دلم کردی زیاااااد😂  

نمی‌دونم والا بخرم دعوا می‌کنه چرا خریدی 😅🤦🏻‍♀️😂

اووه چه جنتلمن😂بگو نمیشد خشک خالی

اون پیام داده جوابشو ندادم حس میکنم پرو میشه

نه بابا دنیا دو روزه ولش کن 

البته اگه جرمش سنگین نباشه

اشتی کن و منتظر کادو باش نداد دوباره قهر کن باید از دلت دربیاره🙊

واقعاااا اخه خیلی برام خرج کرده میخام عوضش در بیارم تا الان هیچی بهش ندادم کادو اینا 😕 واقعا دو دل ...

خب اگ برات خرج میکنه بده عزیزم

من فک کردم برات خرجی نمیکنه

اونجوری چ بهتر 

اون فک نمیکنه ک ی طرفه داره خرج میکنه 

ن عزیزم خرج میکنه ولی بازم مردا زود هوا برشون میداره 😂

اون که  صدددرصدددددددد😂😂😂سعی کن عادت کنه پس براش نده

آره دیگه یه چیزی یواشکی میخرم یک اخمی می‌کنه بعد قبول می‌کنه🥲😂

ادرس دعا نویست خواهررر🙊😂