2777
2789
عنوان

برنامتون برای ولنتاین چیه!؟

202 بازدید | 34 پست

چی کادو خریدین؟کجا قراره برین!؟

من برا همسرم هیچی نخریدم😂نمیدونم چیکار کنم سوپرایز بشه چی بخرم چون احساس میکنم نیازه که خوشحالش کنم خیلی داره برام ارزش میزاره و همه چی میخره منم نمیخوام کم لطفی بکنم اگه فکری دارین بگین🤍

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راسش شوهر من تولدم دعوامون شدهیچی نخرید طلاهام ازم تازه گرفت ولی بعدش ده روز رفتیم مسافرت روز زن بود لوازم خونه خرید ولی کادو واسه خودم نخرید بنظرتون نیاز هس واسه ولن چیزی بگیرم یا پرو میشع 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

من کلی چیز میز گرفتم ولی احساس میکنم پررو میشه دو دلم بدم ندم 😂 ی دل میگ همون ست کراوات رو بدم 😕 ی دل میگ ن همشونم‌موندم چیکار کنم. 

پررو میشه دخترااااااااااااااا؟

خودش گفت چیزی نخریم حالا دیروز میگه هدیه خریده🥲😂 آخر هفته همو می بینیم 

اخییی عزیزممم

خواسته سوپرایزت بکنه 

حالا براش چی میخوای بخری؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
قهریم باهم🥲 شانسم نداریم ک

عب نداره بهانه کن روز عشق رو بهش تبریک بگو اشتی کنید❤️

اهل ولنتاین و این برنامه ها نیستیم راحتیم  اما خوب امسال ولنتاین  از شوهرم دورم

قبل ازدواج ما کادوهای سنگین میخریدم اما بعد ازدواج کمرنگ شده از بس ک ماسبت های دیگه هست 

عب نداره از دور با یه تبریک خوشحالش میکنی