مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 عنوان یه سواله دیگه دلم رو خوش کنیدخب 102 بازدید | 24 پست یه سوال من کلا ادمی نیستم که چیزی هوس کنم ولی امروز یه دفعه حلوا دورنگ هوس کردم به نظرتون باردارم اخه تواقددم هستم؟بهم نخندیدا😅 ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 1401/11/25 | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_a_y_e عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 12226 ممکنه ❤DaYaNa❤ من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده ∆ ❤خدا❤
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 ممکنه مرسی که هستی😅 ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 راستی پختم حلوا خوردم جاتون خالی خیلی چسبید ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
s_a_y_e عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 12226 راستی پختم حلوا خوردم جاتون خالی خیلی چسبید نوش جون ❤DaYaNa❤ من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده ∆ ❤خدا❤
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 نوش جون فکرکن منه تنبل حلوادرست کردم قشنگ برابری میکنه باجابه جایی کوه😅😅 ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 شايد 🫢 مرسی که دلم رو خوش میکنید😅😂🤣خب گناا دارم دبم نی نی میخواد برام دعاکنیدخواهرا ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
negarina74 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 851 مرسی که دلم رو خوش میکنید😅😂🤣خب گناا دارم دبم نی نی میخواد برام دعاکنیدخواهرا عزيزم ان شاالله به وقتش ني ني تو بغل ميكني💕 ولي بچه داري خيلي سخته فعلا لذت ببر از زندگيت 😁😅
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 عزيزم ان شاالله به وقتش ني ني تو بغل ميكني💕 ولي بچه داري خيلي سخته فعلا لذت ببر از زندگيت 😁 ... من تنبلی تخمدان دارم و پریودنامنظم خب گناه دارم اگه بچه دارنشم میمیرم ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
negarina74 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 851 من تنبلی تخمدان دارم و پریودنامنظم خب گناه دارم اگه بچه دارنشم میمیرم منم تنبلي داشتم، گول خوردم گفتن شايد حامله نشي 😂 خيلي زود گرفت 😅
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 منم تنبلي داشتم، گول خوردم گفتن شايد حامله نشي 😂 خيلي زود گرفت 😅 من یک ماهه اقدام کردم و قرص متفورمین میخورم ولی هربار با بیبی چک منفی روبرومیشم میخوام با سر برم تو کاسه توالت😅😅 ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
negarina74 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 851 من یک ماهه اقدام کردم و قرص متفورمین میخورم ولی هربار با بیبی چک منفی روبرومیشم میخوام با سر برم تو ... بعد هر اقدام بيبي چك ميزني 😐 توي فكرش نرو، فقط عشق كن 😂 وقتي دنبالش نباشي خودش مياد 😉
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 بعد هر اقدام بيبي چك ميزني 😐 توي فكرش نرو، فقط عشق كن 😂 وقتي دنبالش نباشي خودش مياد 😉 نه مثل هر۱۰روز ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
negarina74 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 851 نه مثل هر۱۰روز بازم زياده ، انقد زود ديگه نميشه كههروقت پريودت تاخير شد اون موقع بيبي چك😂 مث همه مردم عادي 😅