2777
2789
با بی هوشی هست نمیفهمی

نه من بدون بی هوشی بود دوستمم همینطور خواهرشوهرمم همینجور

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابی حسی هیچی متوجه نمیشی... فقط بعدش یه کم سوزش بابت جای ورود  لوله متوجه میشی... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بچه ها همسرم داره پس فردا.

گفتن از فردا صبح بعد از صبحانه فقط مایعات تا پس فردا. با کلی پودر و شیاف و قرص.

تورو خدا دعا کنید سالم باشه، خیلی دلم گرفته 

بار الهی... چگونه ناامید شوم در حالیکه نسبت به من بسیار مهربانی 🙏
عزیزم میشه بپرسم مشکلتون چی بوده شوهر منم مشکل داره خیلی نگرانم

من والله گفتن سالم بود بازم می حوام انجام بدم یه توپ مانند تو رودم حس میکنم حتی روده تنگ کرده ولی میگن شاید از بیرون روده یاافتادگی رحم فعلا دکترا نفهمیدن پیگیر زیاد نشدم از ترسم ولی ازمایش انگل اینا دادم مشکلی نبود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

همسر من زیر دلش درد می‌کنه و حدودا هفته ای یکبار دل‌پیچه و عذر میخوام اسهال میگیره. نگرانشم 

بچه ها همسرم داره پس فردا. گفتن از فردا صبح بعد از صبحانه فقط مایعات تا پس فردا. با کلی پودر و شیاف ...

خودش که اصلا اذیت نداره بیهوش میکنن ۹۰ درصد مواقع

اون هیچی نخوردنشو پودر و تو آب حل کنی همش اونو بخوری تا روده هات تخلیه شه سخته

خودش که اصلا اذیت نداره بیهوش میکنن ۹۰ درصد مواقع اون هیچی نخوردنشو پودر و تو آب حل کنی همش اونو بخ ...

بله همینطوره که میگین. جوابش کی مشخص میشه؟

همسر من زیر دلش درد می‌کنه و حدودا هفته ای یکبار دل‌پیچه و عذر میخوام اسهال میگیره. نگرانشم 

وای دقیقا همسر منم همینطور خیلی نگرانم 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤