2777
2789
منم دوسالی هست یبوست دارم  خلاصه بواسیرم‌گرفتم  دیگه ولش کردم  خسته شدم

دکتر سید مهدی موسویان  متبحر هس

محب یاس فعاله  البته اونجا نوبت هاش پره 

بزن گوگل مطبش برو ۲۰۰ ویزیت هس و بگو اگه ممکنه برا اندو و کلو معرفینامه بده برا محب یاس هزینه اش کمتر شه 

....من چند روز پیش برا کاهش وزن زیاد تو اتاق جراحی محب یاس ویزیتم کرد خیلی دقیق بررسی کرد و ارجاع داد دکتر غدد هم بررسی و مشورت کنه باهاش 

هفته دیگه غدد برم و ازمایشامو انجام بدم و ببرم پیشش یا تو واتساپ بفرستم نوبت اندو هم اورژانسی داد 

قبلا پیش ۲تا گوارش رفتم فقط میخواستن اندو کنن واینطوری با دقت بررسی نکرده بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشیدمشکل شماحل شدمنم مثل شمام علتشوفهمیدین؟

نه نفهمیدم ولی خب چون لخته مینداختم اردیبهشت سونو شکمی دادم گفتن اندمیوز و تنبلی پلی کیستیک ام شاید از همین باشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ممنون لطف کردین جواب دادین پس احتمالامال منم همونه چون این مشکلاتودارم

نترسیا چرت پرت نوشتن قرص جلوگیری باید بخوری و ویتامین د چ وزنتم نباید هفتاد بشه لگنتم ورزش کجل کن راحت تر بشی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ممنون لطف کردین جواب دادین پس احتمالامال منم همونه چون این مشکلاتودارم

ورزش کگل