2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم؟؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله بارداری عزیزم خوشبحالت  من اولین اقدامم بود ماه قبل دیروز پریود شدم خیلی حالم بده

نگران‌نباش با اولین بار خیلی کم‌پیش میاد بارداری منم ۷ ماهه اقدام‌میکنم ولی متاسفانع تنبلی دارم😔

نگران‌نباش با اولین بار خیلی کم‌پیش میاد بارداری منم ۷ ماهه اقدام‌میکنم ولی متاسفانع تنبلی دارم😔

ان شاءالله بارداری عزیزم وقتی ده روز از موعدت گذشته حتما بارداری واسه من یه روز گذشت کلی خوشحال بودم که روز بهدش پریود شدم خورد تو ذوقم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
۷ماه گلم ولی ۳ ماهه ک دارو مصرف کردم

بنظرم بزن بارداری

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
ان شاءالله بارداری عزیزم وقتی ده روز از موعدت گذشته حتما بارداری واسه من یه روز گذشت کلی خوشحال بودم ...

آخه من  چن روزه ترشح سفت میاد ازم ولی خارش سوزش هیچی ندارم‌میگم شاید عفونته

من ۱۰ م باید میشدم نشدم بی بی زدم منفی بود ولی بعدظهر زدم بنظرتون آزمایش بدم؟

بچه ها جواب منم بدین لطفاااااا🍎🍎🍎🍎🍎🧄

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
من ۱۰ م باید میشدم نشدم بی بی زدم منفی بود ولی بعدظهر زدم بنظرتون آزمایش بدم؟

واسه اطمینان ازمایش بده منفی بود برو دکتر

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
آخه من  چن روزه ترشح سفت میاد ازم ولی خارش سوزش هیچی ندارم‌میگم شاید عفونته

دیگه هرچی خدا بخواد یه بی بی بزن

ان شاءالله که میای تاپیک بارداریتو میزنی♥️

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫