2777
2789
عنوان

به نظر خودتون میزبان خوبی هستید؟

442 بازدید | 15 پست

بنظرتون ویژگی های میزبان خوب چیه؟

بنظر من جدا از پذیرایی،  اینکه گرم و خوشرو باشه ، با همه به یه اندازه گرم باشه و تحویل بگیره . و اگر فرد جدیدی توی جمع هست اونو با دیگران آشنا کنه و کاری کنه که معذب نمونه و راحت باشه

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هیچی از آداب مهمون داری بلد نیستم و خیلی سخت میگیرم ب خودم و اذیت میشم

برای پذیرایی سخت میگیری؟ 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
من نه ولی مامانم چنان گرم میگیره و پذیرایی خوب که خوشبحال هرکی بیاد خونه ما

ای جان . زنده باشن

مهمانداری واقعا هنره

نیستم چون از فامیلامون خوشم نمیاد نمیتونم خوب برخورد کنم دس خودم نیس

چقدرم سخته که مهمانت رو دوست نداشته باشی

اره میزبان خوبیم.خوب پذیرایی میکنم.ولی به شدت خجالتیم.دست به سینه جلو مهمون میشینم اون امر کنه من انجام میدم.ولی تا حرف نزنه من روم نمیشه زیاد حرف بزنم.یا اگه سر یه موضوع زود بحثش تموم شه نمیدونم بحث بعدی رو با چی شروع کنم.وای به روزی که دوستام مهمونم  باشن.اون موقعس که دنیا گلستونه برام.با فحش باهم حرف میزنیم  

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
ب خودم بله مثلا دوس دارم حتما همه چیز نظم داشته باشه و..... استرس شدید هم میگیرم

پس با این حساب فک کنم برای مهمونا خوب باشه

بی نظمی گاهی پیش میاد کاریش نمیشه کرد واقعا

اره میزبان خوبیم.خوب پذیرایی میکنم.ولی به شدت خجالتیم.دست به سینه جلو مهمون میشینم اون امر کنه من ان ...

😅 از قبل چنتا موضوع آماده کن واسه حرف زدن که جمع ساکت و خشک نمونه

😅 از قبل چنتا موضوع آماده کن واسه حرف زدن که جمع ساکت و خشک نمونه

باید همینکارو کنم.افرین ایده خوبی بود.من همش قبل اومدن مهمونا تو استرسم که چیزی از پذیرایی کم نباشه.خونه مرتب باشه.ولی رو رفتار خودم تمرکز نمیکنم.

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.