2777
2789
عنوان

رمان صحرا.پارت هفت

137 بازدید | 4 پست

نگار شروع کرد به تعریف کردن از اینکه همه چی فوق العاده بود ، رلش یه مرد ایده آلیه که تاحالا مثلشو ندیده ، اما مغز من درگیر افکار درهم برهمی بود که نمیتونستم بهشون نظم بدم . اون روز هم گذشت و من با خوردن یه قرص خواب اور تونستم شب رو راحت بخوابم .
فرداش از هشت صبح تا ساعت سه کلاس داشتیم .و قرار بود ساعت چهار با آرین بریم بیرون .
از کلاس که برگشتیم نگار ولو شد روی تخت و به قول خودش سرش هنوز به بالش نرسیده خوابش برد .منم با اینکه خسته بودم اما برای اینکه خوابم نبره شروع کردم به خودم رسیدن ، موهامو مرتب کردم ، کرم زدم ریمل و رژ گونه ودر نهایت رژ لب کالباسیم رو زدم ساعت نزدیک چهار بود که از خوابگاه زدم بیرون .خوابگاهی که گرفته بودیم خارج دانشگاه اما نزدیکش بود . کافه ای که با ارین قرار داشتم تا خوابگاه حدود ده دقیقه راه داشت .پیاده راه افتادم و سمت کافه رفتم .وقتی رسیدم آرین اونجا بود و با دیدن من از جاش بلند شد و سری تکون داد .نزدیکش شدم لبخند کمرنگی زد و گفت : سلام مرسی که اومدین .
+ممنونم .دیر که نکردم؟
+نه من زود اومدم ...من هنوز چیزی سفارش ندادم چی میل دارین؟
+من یه نسکافه لطفا
ارین دستشو بلند کرد و گارسون نزدیک شد .+دوتا نسکافه لطفا با دو تا کیک شکلاتی
+ولی من کیک شکلاتی سفارش ندادم
+میدونم ،کیک شکلاتیای اینجا معرکه ست پیشنهاد مشتری قدیمی به شما
لبخندی زدم که ارین شروع کرد به حرف زدن: وقتی لبخند میزنی خیلی زیبا میشی .
هم من هم ارین از این حرفش یکه خوردیم ارین سریع خودشو جمع کرد و ادامه داد : واقعیتش من خیلی وقته دنبال یه بهونم که با شما حرف بزنم . اما خب قسمت نمیشد یا بهتر بگم من جرات نمیکردم به شما پیشنهاد بدم با هم حرف بزنیم اما الان تمام جراتمو جمع کردم که بهتون بگم ...میشه شما و من اممممم چه جوری بگم ....میتونیم بیشتر در ارتباط باشیم؟من...
صحبت ارین میان بهت و تعجب من با صدای زنگ نیمه تموم موند شماره نگار بود
+بله
+صحرا ،اون مرده یادته اون روز جلوی خوابگاه بود میخواست با تو حرف بزنه ، اینجاست ، همش داره سرفه میکنه حالش اصلا خوب نیست دارم از پنجره میبینمش حالش خیلی بده ، زود خودتو برسون اینجا میترسم بلایی سرش بیاد ...

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عزیزم بقیه ی رمانو کی میذاری، خیلی قشنگو جالبه🙏🙏❤️❤️❤️

چشم حتما عزیز دلم از امشب دوباره میزارم 

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.