2777
2789
عنوان

معجزه ی دعای توسل همراه با صلوات

8446 بازدید | 9 پست

سلام دوستای عزیزم 

من چند وقتی میشه به یه مشکلی برخوردم که خیلی اذیتم میکرد زندگیم و ریخته بود بهم همش دنبال دعا و اینا بودم که زود تر حاجتم و بگیرم تا بکی از دوستام دیروز برام کانال امیر حسین دریایی تو ایتا فرستاد 

ایشون تو کانال یه دستورالعمل مجرب از دعای توسل له همراه صلوات توضیح دادن که به صورت مداوم اگر خونده شه حتما حاجت میگیری 

باورم نمیشه من حتی کامل نخوندم هنوز حاجتم و گرفتم😭

البته ایشون خودشونم توضیح میدن که با یه بار حالا قرار نیست همه حاجت بگیرن باید مداوم باشه منظورم اینه نا امید نشید دلم نیومد بهتون نگم 

@daryaee_ir

این لینک کانال همون سرچ کنید میاره اکسیر رسیدن به حاجات قشنگ تو صوت توضیح دادن 

حالا منم یه توضیح مختصر بدم 

خواندن دعای توسل به این صورته که باید ۱۴۰۰ تا صلوات فرستاده شه تقدیم به چهارده معصوم اما به این صورت که صلوات ها رو صد تا صد تا تقسیم میکنید یعنی اول ۱۰۰ تا صلوات هدیه میکنید به پیامبر (ص) بعد اون قسمتی ایه ی مربوط به پیامبر و میخونید و حاجتتون و از ته دل ازشون میخواید با تمام وجودتون و همین طور دوباره ۱۰۰ تا صلوات هدیه میکنید به امام علی و بعد قسمت ایه ی مربوط به امام علی خونده میشه و همین طور ادامه میدید تا به امام زمان و دعا رو تموم میکنید میتونید صلوات هایی که میفرستید هم از طرف یکی از ائمه باشه به چهارده معصوم من خودم از طرف  حضرت رقیه هدیه میکردم 

باز خود حاج اقا خیلی بهتر توضیح میدن 

التماس دعا دارم ازتون 

فقط نباید ناامید بشید و به طور مداوم بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.