2777
2789

علی فقط  

علی اکبر

امیرعلی

محمدعلی

ایلیا( همون علی)

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محمدصالح

محمدمبین

محمدمتین

محمدصادق

امیرپارسا

محمدپارسا

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
عشق است فقط حسین لطفا دو اسمه نذار از نظر روانشناسی میگن دو اسمه میشه

یعنی چی؟

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببخشید محمدعلی بنظرتون اسم خوبی هست بد صدا نمیزنن بعدا تو مدرسه ؟

عزیزم پسرا باهم شوخی دارن هر اسمی رو ممکنه یه جور دیگ صدا کنن

اما قشنگ ترین اسمه

محمد علی

علی اکبر

برادرم یه دوستی داشت اسمش علی اکبر بود این بچه شخصیتش انقدر زیبا بود اصلا شکل پسر بچه ها نبود

اسم خیلی تاثیر گذاره

بچه باید یه جوری تربیت بشه به اسمی که داره و صاحب اسمش افتخار کنه

من اسمم فاطمه ست به هیچ کس اجازه ندادم از بچگی تا حالا تو مدرسه فاطی صدام کنه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

عزیزم پسرا باهم شوخی دارن هر اسمی رو ممکنه یه جور دیگ صدا کنن اما قشنگ ترین اسمه محمد علی علی اکب ...

خیلی ممنون از نظر قشنگ و دلنشینتون راستش پسر یک ماهم اسمش محمدعلی گذاشتم ولی ته دلم یجوری بود نکنه بد صدا بکنن به فکر تغییر اسمش بودم همش .