2777
2789

نمیدونم چطور باید برخورد کنیم 

هیفده هیجده سالمون بود من خودم به کسی توصیه نمیکنم شرایط ما و خانوادم فرق داشت،

خب الان چیکار کنم دیگه بسه دیگه هنوزم مادرشوهرم خواهرشوهرام به شوهرم میگن چی فکر کردی انقدر زود ازدواج کردی شوخی های مختلف میکنن،

نمیدوتم باید عادت کنم منم بخندم واقعا یا کار اونا اشتباهه

بگو عشق جوونی یه چیز دیگه س،هیچی جاشو نمیگیره،خدایی من دوست داشتم با عشق نوجوونیم ازدواج میکردم یه عمر باهم زندگی مبکردیم،اینکه اولین عشق هم باشینو به هم برسین خیییلی قشنگه،اونا از حسودیشون میگن،چون خودشون نرسیدن

شوهرم ۱۸ من ۱۲ سالم بود ک عقد کردیم 

فردا ،همراه ولنتاین بیستمین سالگرد عقدمونه 

شوهرم عشق بچگیم نوجوانی جوانیم و انشاالله میانسالی

و پیریم هستش 

حرف همه بگیر ب ی طرف 

خودتونو عشقه

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عشق جوونی یه چیز دیگه س،هیچی جاشو نمیگیره،خدایی من دوست داشتم با عشق نوجوونیم ازدواج میکردم یه ع ...

عزیزم واقعانم راست میگی اولین عشقم بود همسرم،خیلی حرف خوبیه همینو میگم اصلا

شوهرم ۱۸ من ۱۲ سالم بود ک عقد کردیم  فردا ،همراه ولنتاین بیستمین سالگرد عقدمونه  شوهرم ع ...

چقدر خوب عشقتون پایدار باشه 🥺 خیلی خوشحال شدم ، اینا اینجوری هی میگن ادم به دلش لرزه می افته ادمهایی مث شمارو میبینم دلگرم میشم خوشبخت باشین

چقد قششنگ😍😍😍الهی پایدار باشه عشقتون،خدا شمارو بهم ببخشه

تشکر مهربان ❤🌹

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
چقدر خوب عشقتون پایدار باشه 🥺 خیلی خوشحال شدم ، اینا اینجوری هی میگن ادم به دلش لرزه می افته ادمهای ...

ممنون عزیزم 

انشاالله خودتم خوشبخترین باشی گلم 🌹❤

عزیزم واقعانم راست میگی اولین عشقم بود همسرم،خیلی حرف خوبیه همینو میگم اصلا

اصلا بگو اینکه دختر پسر اولین کسی که چشمشون میفته و دستشون بهم میرسه عشقشون باشه،خیلی قشنگه ،که نصیب هرکسی نمیشه،خدا مارو خیلی دوست داشت که همچین سعادتی نصیبمون شده