2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نیستم اما جر خوردم تو این زندگی

واقعنم سخته ولی خب چه میشه کرد

بالاخره فرصتیه که بهمون داده شده و باید قوی باشیم و استفاده کنیم ازش

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

چشم،مرسی از توصیت عزیزم❤️حتما نگاه میکنم اگه تاثیر داشت حتما برا سلامتیت دعا میکنم💞

انشالله که تاثیر بزاره 

ممنونم💕❤

دوبله شدس یکم توضیح بده ژانرش چیه

نه من دوبلشو ندیدم

زیرنویس نگاه کردم

درباره افرادی که در این دنیا از زندگی خسته هستن و میخان به زندگیشون پایان بدن و کسایی مامور هستن تا نزارن و اونارو به این زندگی امیدوار کنن

مرسی چقدر الان نیاز داشتم به همچین تاپیکی  فقط حوصله فیلم های عشق و عاشقی و این مدلی رو ندارم ...

عاشقانه نیست 

و اینکه پایان جالبی نداره

ولی بطور کلی فیلم امیدوار کننده ایه

مرسی چقدر الان نیاز داشتم به همچین تاپیکی  فقط حوصله فیلم های عشق و عاشقی و این مدلی رو ندارم ...

من یه دوره کوتاهی حس میکردم افسردگی گرفتم و زندگی حالمو بهم میزد

اتفاقی دیدمش و خوشم اومد

و الان خیلی حالم بهتره

من یه دوره کوتاهی حس میکردم افسردگی گرفتم و زندگی حالمو بهم میزد اتفاقی دیدمش و خوشم اومد و الان خ ...

مرسی ازت⚘

من هنوز وقت نکردم ببینم 

منم از تجربیاتم بگم چون حس افسردگی رو تجربه کردم و خیلی بده... معنی قران خیلی لذت بخش بود برام