2777
2789
عنوان

چیکنم

89 بازدید | 6 پست

سلام یه ساله تو رابطه لانگم(یعنی مجازی از راه دور)

پسره دوسم داره خیلیم اذیتش کردم ولی رفتارش ی جوریه زیاد جدیدا حرف نمی‌زنیم ولی تا میگم جدا شیم ناراحت میشه کات میکنیم پیام میده به طور کلی توجه عی که باید زمانی که باهم رل بودیم رو میکرد رو تو زمان کات بودن میکنه تهشم میگه من دوست دارم چرا نمیخوای باور کنی و ایناوابستگیه زیادی بهش پیدا کردم نمیدونم کات کنم یا نه 

میشه راهنماییم کنید که چی کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو من دوست دارم و وقتی میبینم بیشتر توجهت توی مواقع کاته اذیت میشم بگو اگه واقعا دوسم داری اینو موقع رابطه نشون بده نه موقع کات اگر  هم دیدی بعد حرف زدن و اینا آدم نشد بفرستش جهنم😅ببخشید یکم تند حرف میزنم خودمم از یکی دیگه عصبیم ، بهتره که  بگیم حرصی ام