سلام حاضرید دو سال حسابی تلاش کنید و وقت بذارید و از دلخوشی های زودگذر(که فایده ای ندارن) بگذرید تا بتونید خودتون رو از مرحله ای که هستید به مرحله خیلییی بهتری برسونید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با تشکر
وقتی به موفقیت میرسی چنان لذت میبری که یادت میره وی به چیه
من خیلی روزای بدی داشتم یه روز استادم گفت ۶ ماه از همه دور باش بچسب به خودت موفقیت هات به ارامش میرسی من اون ۶ ماه رو مردم ۱ سال
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
زبان مو تقویت کردم ازمون استخدامی شرکت کردم برنامه نویس هستم شروع کردم حرفهدای بشم