2777
2789
عنوان

مادرشوهربی فرهنگ+عکس

349 بازدید | 19 پست

من واتساپم کامل دیلیت اکانت کرده بودم الان نصب کردم دیدم منو بلاک کرده

من واتساپم پاک کردم فک کرده بلاکش کردم اومده منو بلاک کرده

جالبیش اینجاس ادای بافرهنگی وروشن فکریم بیرون میاره😐

یه چیزی بگین اروم بشم چطور ب ری ن م بهش

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهمیت نده 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
مگه با هم دعوا تون شده بود ؟

ن اصلا تا الان یه بارم دعوا نکردیم باهم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

خاک برسرش

حتما بیکاری ک دغدغت شده مادرشوهر 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

باز خوبه که تو مثل اون ،  حتی ادای فرهنگ داشتن رو هم  درنمیاری و خوده واقعیتی و خیلی ریلکس از اصطلاح ریدن استفاده میکنی اونم در مورد زنی که مادر همسرت و هم سن و ساله مادره خودته ✋🚶‍♀️

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
شاید دستش خورده یا گوشیش رو داده به بچه ای . الان خودت رو ناراحت کردی واسه این .که دلیلش معلوم نیست ...

بچه کوچیک نداره جانم 

اره واتساپ در ارتباط بودیم

گفته بودی با نامزدت قهری.آشتی کردید؟ شاید کار نامزدت بوده.بلاک کرده که به مادرش پیام ندی و از قهرت ...

ن هنوز اشتی نکردیم الان نزدیک۲۰روزی هس

گفته بودی با نامزدت قهری.آشتی کردید؟ شاید کار نامزدت بوده.بلاک کرده که به مادرش پیام ندی و از قهرت ...

شاید نامزدم بهش بگه ولی گوشیشو دست نمیزنه ک این کارو کنه